Jessica Alba obožava nositi traperice, izvrsno izgleda u njima, a zajedno s njujorškim modnim brendom DL1961 dizajnirala je nekoliko modela koji su dobili komplimente žena. Poznata glumica i poduzetnica otkriva male trikove koji će vam pomoći prilikom kupnje traperica


1. Birajte modele s elastinom

Kada kupujete traperice birajte modele s malo elastina, koji će držati stvari na okupu. Po mogućnosti neka hlače budu nešto uže u bedrima kako bi lagano podigle stražnjicu, te kraće na predjelu struka kako bi naglasile obline.

Nikad ne birajte hlače s malim džepovima na stražnjem dijelu, jer će one vizualno povećati guzu.’ otkriva Jessica Alba svoje kriterije za kupnju traperica uz koje izgleda i osjeća se bolje.

2. Ne kupujte modele vrlo niskog struka
Ne želim da mi se vidi stražnjica kada se sagnem, i ne želim taj prizor vidjeti na bilo kome drugome. Čak i ako traperice kombinirate s crop topom odjenite model koji ne otkriva rub tangi pri svakom vašem pokretu. T

akve sam hlače nosila kao tinejdžerica jer nisam znala pametnije. Pokrijte se!’ savjetuje uspješna poduzetnica i suvlasnica kompanije Honest.

3. Dobre traperice se kombiniraju za dan i noć
Kada sam na poslu traperice kombiniram s pamučnom majicom, sakoom i štiklama. Preko vikenda sui h spojiti s tenisicama i košuljom, a za večernje izlaske sa svilenom bluzom i čizmicama ili štiklama.’ otkriva male tajne stiliziranja lijepa Jessica, koja će ove jeseni ostvariti drugu suradnju s njujorškim brendom DL1961 i napraviti novu kolekciju traperica.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako traperice kombinira lijepa Jessica Alba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju