Svi roditelji, pogotovo oni s djecom vrtićke dobi, dobro znaju kako hladni zimski dani donose borbu s raznoraznim prehladama i virozama. Mališani čiji imunološki sustav još nije do kraja sazrio svakodnevno su izloženi virusima i bakterijama protiv kojih se njihovo tijelo još nije naučilo boriti i zato im treba pružiti dobar temelj kako bi izgradili otporan i jak imunitet.

 Prehrana, san i tjelovježba za dobar imunitet


Nemojte se previše brinuti ako vaše dijete često iz jaslica ili vrtića dođe s nosićem koji curi, želučanom virozom ili temperaturom. Popričate li s drugim roditeljima shvatit ćete kako je to vrlo učestala pojava u malene djece. Svome djetetu najbolje možete pomoći tako da mu osigurate uravnoteženu prehranu s dovoljno vitamina, minerala i vlakana te puno sna koji je ključan za zdravlje jer tada se tijelo obnavlja i oporavlja. Tjelovježba je također jako važna u održavanju dobre funkcije imunološkog sustava, a aktivnosti poput šetnje, bicikliranja ili plesa uz omiljenu pjesmu vaše djece donijet će im zdravstvene dobrobiti uz kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme.


Matična mliječ za djecu

PR PR


Osjetljivom imunološkom sustavu vašeg djeteta možete dodatno pomoći i dodacima prehrani osmišljenim baš za djecu. Nikada djeci nemojte davati dodatke prehrani za odrasle, njihova malena tijela još nisu spremna za to. Jedan od izuzetno jakih pripravaka koji može pomoći u jačanju dječjeg imunološkog sustava, povećati njihovu psihofizičku snagu, poboljšati opće stanje organizma i ubrzati oporavak nakon bolesti jest matična mliječ. Za djecu iznad tri godine preporučujemo Gelee Royale junior ampule s matičnom mliječi koje sadrže 250 mg matične mliječi. Formula osmišljena posebno za djecu sadrži i prirodne vitamine A, C i E, a kvaliteta i vrijednost prirodnih sastojaka sačuvani su u staklenim bočicama koje su sigurne i praktične za uporabu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju