Dm nagrađuje dobre navike. Kupite proizvode za njegu i higijenu zuba u vrijednosti iznad 50 kuna i ostvarite pravo na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri

Osmijeh otvara sva vrata - a uz malo sreće ovog rujna vaš osmijeh možda će otvoriti i vrata novog Hyundaija i20 active!

Kako sudjelovati u velikoj nagradnoj igri u kojoj, uz novog limenog ljubimca, možete osvojiti i jednu od deset darovnih kartica dm-a u vrijednosti od 1.000 kuna?

Tri koraka do novog Hyundaija i20 active:
1. Od 1. do 30. rujna u dm-u kupite proizvode za njegu i higijenu zuba u vrijednosti iznad 50 kuna.
2. Pošaljite SMS s brojem računa, imenom i prezimenom, adresom te gradom na broj 60050.
3. Nasmiješite se jer možda ćete baš vi biti među sretnim dobitnicima!

Ako u protekla tri mjeseca dana niste promijenili četkicu za zube, sad je idealna prilika da to napravite i uz još par proizvoda za njegu zubi sudjelujete u dm-ovoj nagradnoj igri.

Ako detaljnije analiziramo prvi korak koji je potrebno napraviti na putu prema novom Hyundaiju, vidjet ćete kako je ova SMS igra veoma jednostavna, a može biti dobra i za zdravlje vaših zubi.

Dovoljno je da kupite DONTODENT Brilliant Weiss pastu za zube (9,90 kn), zubni konac Oral-b s okusom mente (21,50 kn) i Colgate 360 četkicu za zube (23,90 kn). Potrošit ćete ukupno 56,30 kuna i ostvariti pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri.

A vaše pravo na ljepši osmijeh i zdrave zube ovisit će o redovitom korištenju kupljenih proizvoda. I ne zaboravite, ako u protekla tri mjeseca dana niste promijenili četkicu za zube, sad je idealna prilika da to napravite i uz još par proizvoda za njegu zubi sudjelujete u dm-ovoj nagradnoj igri.

Sve detalje možete saznati na internetskoj stranici dm-a: http://www.dm-drogeriemarkt.hr/abhyundai

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju