Zakoračili smo u najljepši period u godini kada želimo našim najbližima darovati nešto posebno. Ponekad je teško odabrati upravo onaj poklon koji će biti odraz naših misli, najljepših želja i emocija.

Kako zapravo ostaviti jedinstven potpis i darovati nešto savršeno ?
Odgovor je jednostavan – darujte nakit!

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća.
Virtuozne kolekcije, oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.


U svojoj ponudi, osim vjenčanog prstenja i zaručničkog prstenja možete pronaći lančiće s privjescima, naušnice od bijelog, žutog i rose zlata te nakit oplemenjen dragim kamenjem.
Tradicionalne kolekcije nakita izrađene od najfinijeg srebra kao i statement nakit čiji izričaj kao da prkosi bezvremenskom šarmu klasične elegancije.

Svjetski popularni pendant lančići, medaljon privjesci, naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice izrađene u zlatu ili srebru samo su dio ponude.

Budite originalni i posebni jer koji god poklon odaberete, zapamtite - dobar nakit bezvremenski je klasik.

Upoznajte čaroban svijet elegancije i jedinstvenosti u Bogovićevoj 1b, Ilici 43 i u Avenue Mallu te u Velikoj Gorici na adresama Zagrebačka 56 i 57.

Odaberite nakit koji će biti odraz vaših emocija i vašeg stila.

www.prahir.hr
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/prahir_finejewellery/

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju