New York. Rodni grad Lady Gage i Jennifer Lopez koji je opjevao legendarni Frank Sinatra i na čijim je dokovima Marlon Brando tražio pravdu.

Grad u kojem je Madonna započela svoj streloviti uspon prema tituli kraljice popa. Grad za koji je prije više od šest desetljeća Simone de Beauvoir napisala: "Nešto u zraku New Yorka spavanje čini suvišnim."

New York je za većinu nas više fikcija nego stvarnost – grad na čijim smo ulicama odrasli, a da ga nikada nismo posjetili.

Ovog listopada pruža vam se jedinstvena prilika da fikciju pretvorite u stvarnost. Uz malo sreće, uživat ćete u predstavi na Broadwayu i prošetat ćete se slavnom Avenijom Madison. Moći ćete posjetiti Greenwich Village u kojem je Carrie Bradshaw pisala svoju kolumnu i dvoumila se između Face i Aidana, a u kojem su istovremeno živjeli Monica, Rachel, Chandler i Joey.

"Prijatelji", "Seinfeld", "Seks i grad", "Kako sam upoznao vašu majku"... samo su neke od serija u kojima su glavni likovi New York i prijateljstvo, a dm vam pruža priliku da s najboljom prijateljicom ili prijateljem ove zime posjetite New York.

Do 31. listopada kupnjom proizvoda dekorativne kozmetike u dm-u, uz popust pri kupovini, ostvarit ćete i pravo sudjelovanja u SMS nagradnoj igri u kojoj će dm pet sretnih kupaca nagraditi s:

- dvije povratne zrakoplovne karte do New Yorka
- 5 noćenja u hotelu s četiri zvjezdice s doručkom
- razgledavanje New Yorka uz stručnu pratnju
- ulaznice za predstavu na Broadwayu
- 5.000 kuna na American Express kartici

Više detalja o nagradnoj igri koja vas vodi u New York saznajte na: http://www.dm-drogeriemarkt.hr/makeupkojiosvajanewyork

Sretan put!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju