Kad se naše šape slože

 

Oni nam pružaju bezuvjetnu ljubav. U trenu nam mogu unijeti sunce u najtmurniji dan, a svojom bezbrižnošću i veseljem uljepšati život – oni su naši kućni ljubimci. Mali i veliki, pernati i dlakavi, crni i šareni - svaki vlasnik kućnog ljubimca zna koliko oni obogaćuju naše živote.

Upravo zato, u mjesecu u kojem se obilježava Svjetski dan zaštite životinja, dm je odlučio posvetiti posebnu pozornost kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima - i to na dva načina.

1. Ljubav prema životinjama uvijek nosite sa sobom

Bez obzira na to imate li krznenog, dlakavog ili pernatog ljubimca, ljubav prema životinjama vjerojatno uvijek nosite sa sobom. Svoju ljubav od sada možete voditi i u kupovinu. Sve što je potrebno je da ovog listopada posjetite svoj dm i kupite hranu za vašeg ljubimca u vrijednosti iznad 150 kuna, a dm će vam pokloniti torbu koja će pri svakoj kupovini pokazivati vašu ljubav prema životinjama.



Često poželite da baš vaš ljubimac bude s vama gdje god idete? Najjednostavniji način da to napravite jest da zamijenite 25 active beauty bodova i iskoristite 30 % popusta na otisak fotografije vašeg ljubimca na CEWE majicu. Isti popust članovi Svijeta prednosti mogu ostvariti i pri otisku fotografije ljubimca na CEWE fotoplatno i to sve do 31. listopada.

2. Obilježite 4. listopada - Svjetski dan zaštite životinja

Naravno, dm nije zaboravio ni one zbog kojih u njihove prodavaonice navraćate po oblizeke, hranu i ostale sitnice na koje svi, barem povremeno, potrošimo i više nego što smo planirali.

Zato vam preporučujemo da sljedeću kupovinu hrane za svog ljubimca planirate za 4. listopada kada se i u dm-u obilježava Svjetski dan zaštite životinja. Naime, na taj dan pri svakoj kupnji hrane za kućne ljubimce dobit ćete poklon iznenađenja za vašeg kućnog ljubimca kako biste obilježili njegov ili njezin poseban dan.

Više informacija o tome što je dm pripremio za vas i vaše ljubimce potražite na: http://www.dm-drogeriemarkt.hr/kadsenasesapesloze

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju