Žene misle o seksu i uživaju u njemu. No, katkad im je potrebno malo više vremena od muškaraca da se zagriju za seksualni odnos i opuste među plahtama. Ima li nešto da im nedostaje kada je seks u pitanju?

Pitali smo Hrvatice što je to što im nedostaje u spavaćoj sobi i iznenadili se njihovim odgovorima.

Kad bi me moj dečko češće gledao u oči

Ne gleda me dovoljno u oči dok vodimo ljubav. Kontakt očima za mene je jedna od najuzbudljivijih stvari koje može napraviti kada smo spojeni, no on ih zatvori ili usmjeri pogled samo ne druge dijelove tijela. Zbog se osjećam izostavljeno i zamjenjivo, poput komada mesa, a ne osobe, priznala nam je Ivona.

Želim da nastavi kada postignem orgazam

Uvijek sam se pitala jesam li jedna od onih sretnica koja može postići višestruke orgazama. No nikada nisam testirala tu tvrdnju. Onoga trena kad postignem prvi orgazam, moj dečko se sruši na krevet i uglavnom zaspe. Ne znam kako da mu objasnim da ne mora imati erekciju da me nastavi nježno dodirivati i istraživati moje tijelo, kaže nam Natalija.

Što muškarci žele u krevetu? "Sram bi me bilo priznati prijateljima, ali ovo najviše želim od žene u seksu"

Muškarac i žena na krevetu Najveće greške zbog kojih će se pričati da je muškarac loš u seksu

Želim da bude glasniji

Moj sadašnji dečko je vrlo tih u spavaćoj sobi. Nisam ni znala koliko mi godi glasno uzdisanje, izmjena malih erotskih rečenica i komplementa sve dok to nisam prestala dobivati tijekom seksa. Želim da bude glasniji u krevetu, otkriva nam Tamara.

Želim da se skine do kraja

Ima nešto posebno seksi kada se moj dečko skine do kraja i tek onda legne u krevet. Uzbuđuje me pogled na njegovo uzbuđeno tijelo prije nego što se privije uz mene. U posljednje vrijeme, nažalost, ukloni tek očigledne komade odjeće i odmah baci na posao, požalila nam se Katarina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju