Seksualni odnos nije prizor iz pornografskih filmova i nema mnogo veze s njim. Ne čudi stoga što neki muškarci oponašaju fraze i pokrete iz takvih scena, što može izazvati veliku neugodu kod žena,

 

1. Ubrzani rad bokova poput bušilice

Ako se muškarac spolovilom naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, vjerojatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Claire Cavanah i koautorica knjige 'Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex. Možda se žuri se jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživjeti orgazam. Svakako se preporučuje polaganiji ritam koji će ženi donijeti više užitka, dodaje seksologinja.

2. Hvalisanje veličinom svog alata

Ženu će ohladiti partner koji tijekom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman spolni organ i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzira nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog spolovila. Ako ste i dalje zainteresirani za njega najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim, savjetuje seksologinja.

3. Inzistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu dosegnuti vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vrijedan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnericu, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se isti naglas zapita zašto to još uvijek nije postigla.

Mnoge žene trebaju stimulaciju klitorisa da bi dostignule orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže autorica.

4. Izbjegavanje klitorisa

Iako se klitoris često puta naziva čarobnim gumbom, neki muškarci ga izbjegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbjegava jer očigledno nije zainteresiran u žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi, upozorava Claire Cavanah.

Par u krevetu To (ni)je puno? Evo koliko često sretni parovi vode ljubav

5. Posezanje za mobitelom sekundu nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji neposredno nakon postizanja vrhunca se okrenu i zaspu u krevetu, ali u današnje vrijeme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobitelom kako bi provjerili što ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da mobitele izbacite iz spavaće sobe i tako spriječite ovakve situacije koje mogu povrijediti ženske osjećaje. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje dr. Cavanah.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju