Bondova djevojka je predmet muške želje već posljednjih 50 godina, no ona je mnogo više od lijepog lica i tijela. Ona je inteligentna, emotivno jaka i besprijekorno elegantna te predstavlja izazov kojemu ne može nitko odoljeti

1. Stojite čvrsto s obje noge na zemlji
Bondova djevojka nije nametljiva, jer to ne mora biti. Nametljivost je znak niske razine samopouzdanja.

Želite li stajati čvrsto s obje noge na zemlji, suzdržite se od analiziranja svakog telefonskog poziva i poruke. Nemojte trčati za njim – ne samo da ćete ga tako odbiti, već ćete izgledati loše.

2. Naglasite svoje adute

Bondova djevojka je vrlo privlačna, pa je naglašavanje vlastitih aduta imperativ u približavanju ovom ženskom idealu. Pripazite samo da to učinite suptilno.

Bondova djevojka nije nametljiva, jer to ne mora biti. Želite li stajati čvrsto s obje noge na zemlji, suzdržite se od analiziranja svakog telefonskog poziva i poruke.

Prenaglašena frizura i šminka odat će dojam osobe koja iziskuje previše 'održavanja'.Bondova djevojka je, nasuprot toga, izgleda lijepo i dotjerano, ali bez previše truda.

3. Budite u formi
Bondova djevojka je u najboljoj tjelesnoj formi, ali ne zato da bi odlično izgledala u bikiniju, već da bi bila spremna sukobiti se s bilo kojim problemom na koji naiđe.

One 'rasturaju' borilačke sportove i nezaustavljive su sparing partnerice. Kickboxing, pilates, karate i joga su samo dio aktivnosti koji će vam pomoći da ostvarite ovaj cilj.

4. Budite hrabre

Bondova djevojka ne pokazuje strah. Nemojte to činiti ni vi. Plivanje u kavezu s morskim psima čini se kao previše riskantan potez, ali to ne znači da biste se trebali plašiti novih iskustava.

Otključajte svoju hrabrost na male načine: isprobajte nov restoran koji se otvorio u vašem gradu ili mjestu koji inače nikad ne biste posjetili.

5. Izgledajte nedostupno
Bondova djevojka nije otirač koji je uvijek spreman za brisanje blatnjavih cipela. Naprotiv, ona na prvu loptu djeluje nedostupno i hladno.

Što se više muškarac mora pomučiti da dođe do nje, to bolje. No nemojte otići u krajnost i postati snob. Umjesto toga nađite ravnotežu između rezerviranosti i potencijalne zainteresiranosti.

6. Budite informirane

Bondova djevojka je iznimno inteligentna i sposobna sama se pobrinuti za svoje potrebe. Na odmet neće biti i poznavanje nekoliko svjetskih jezika, kako bi se uvijek mogli snaći gdje god se nalazili.

Želite li i vi postati Bondova djevojka, 'naoružajte' se s još više informacija i pogledajte novi nastavak 'Spektre' koji je počeo igrati u hrvatskim kinima, ali i sve prethodne dijelove koje ste možda propustili u prošlosti.

7. Inteligencija je imperativ
Bez obzira jeste li morska biologinja ili ekspertica za oružje, čime god se bavili budite stručnjakinja za to područje. Bondova djevojka je, prije svega, iznimno inteligentna i sposobna sama se pobrinuti za svoje potrebe. Na odmet neće biti i poznavanje nekoliko svjetskih jezika, kako bi se uvijek mogli snaći gdje god se nalazili.

8. Putujte često
Putovanje nam omogućava da spoznamo život u cjelini, upoznamo nove ljude i mjesta te drugačije počnemo percipirati okolinu oko sebe. Mislite li si zašto bi ikada otputovala iz svojeg rodnog mjesta, definitivno vam nedostaje potencijala za Bondovu djevojku.

9. Imajte sve opcije otvorene
Bondova djevojka ne polaže sve nade samo u jednu osobu, mjesto ili pojavu. Ona uvijek ima nekoliko mogućih opcija u glavi i bira ih ovisno o tome kamo ide i kakvo društvo priželjkuje. Bonus bodove dobivate jer na taj način postaje izazov kojemu može rijetko tko odoljeti.

10. Budite sofisticirane i elegantne
Stil Bondove djevojke prošao je nekoliko modnih mijena kroz desetljeća, no ona je uvijek ostala žena u trendu s mnoštvo stila i elegancije.

Pokažite svoj stil, ali uz dozu odmjerenosti. Povrh svega, budite kulturne i obrazovane. Ako ne znate kako biste trebali ostaviti pribor za jelo i tanjur nakon obroka, u velikim ste problemima! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju