Prugice na odjeći trend su koji mnogi rado prihvaćaju i vole ga nositi, a što kažete na pruge u uređenju doma? Prugasti uzorak jedan je od velikih trendova u nadolazećim sezonama, a njegov veliki plus jest to što uvijek unosi dašak ljeta, pa i u jesenskim i zimskim mjesecima.

Galerija Prugice su veliki trend u uređenju doma - 2 Prugice su veliki trend u uređenju doma - 3 Prugice su veliki trend u uređenju doma - 4 +19 Inspirirajte se za uređenje doma s prugastim uzorkom

Oni odvažniji mogu se odlučiti i za čitave komade namještaja u prugastom uzorku, a želite li prugice u svoj životni prostor unijeti na suptilniji način, uvijek se možete odlučiti za detalje poput ukrasnih jastučića, manjeg tepiha, stolnjaka, prekrivača i slično.

Prugice su veliki trend u uređenju doma - 10 Inspirirajte se za uređenje doma s prugastim uzorkom (Foto: Living4media)

Prugice su veliki trend u uređenju doma - 6 Za decentniji kontrast, tu su bež i sive nijanse s kojima ne možete pogriješiti kakav god bio stil uređenja vašeg doma (Foto: Living4media)

Vrlo efektno izgledaju i tapete s vertikalnim prugama, koje će vizualno izdužiti prostoriju, a najljepše će se uklopiti u prostore s retro i vintage ambijentom. Izrazito kontrastne crno-bijele pruge svakako ostavljaju dojam, naročito kada su na namještaju ili tapetama, i taj uzorak definitivno će dominirati prostorom. Želite li nešto decentniji kontrast, tu su bež i sive nijanse, s kojima ne možete pogriješiti kakav god bio stil uređenja vašeg doma.

Prugice su veliki trend u uređenju doma - 12 Oni odvažniji mogu se odlučiti i za čitave komade namještaja u prugastom uzorku (Foto: Living4media)

Prugice su veliki trend u uređenju doma - 8 Vrlo efektno izgledaju i tapete s vertikalnim prugama koje će vizualno izdužiti prostoriju (Foto: Living4media)

Baršunasti kauči - 4 Stiže jesen: 10 baršunastih kauča idealnih za ušuškavanje s dekicom

Naravno, po želji i ponudi birajte vertikalne ili horizontalne prugice, a mnoštvo ideja kako s prugicama oživjeti svaku prostoriju u domu pronađite u fotogaleriji na početku teksta. Na istom mjestu smo iz trgovina skupili deset predmeta prugastog uzorka za uređenje doma koji će se lako uklopiti u razne stilove uređenja.

Predmeti za uređenje doma s prugama - 5 Zara Home, 559 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Predmeti za uređenje doma s prugama - 8 Sinsay, 34,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju