Šarmantni zagrebački Le Bistro ovih je dana osvježio svoju ponudu novim ljetnim à la carte jelovnikom na kojem su nas posebno oduševili slasni deserti.

Selekcija primamljivih jela inspirirana je zavodljivim mirisima i okusima francuske kuhinje, domaćim specijalitetima i najboljim svježim sezonskim namirnicama.

Nadahnuta ljetom i šarolikim bogatstvom sastojaka, chef Ana Grgić u ljetnom jelovniku donosi kreativna i slasna jela poput cvijeta tikvice punjenog kozjom skutom, hrskavih žabljih kraka s kremom od češnjaka teslasnih proljetnih rolica s povrćem, kozicama, kremom od avokada te orahovim uljem.

Ono što nas posebno veseli u ljetnoj ponudi su neodoljivi ljetni deserti. Uz nezaobilazni topli čokoladni kolač s umakom i sladoledom od vanilije, tu je i Ferrero Rocher mousse s biskvitom od lješnjaka i čokoladom, crème brûlée s jagodama i tonkom, ukusne pečene jabuke s orasima i vanilijom te otmjeni francuski macaroni.

Osobiti okusi i rashlađena selekcija finih vina i pjenušaca na čaše po prihvatljivim cijenama, opuštena atmosfera, mlada i šarmantna ekipa kuhara i konobara, ostakljeni zimski vrt s profinjenim ozračjem pariškog šika, sjenoviti živopisni ugađaj terase s daškom uličnog teatra pravo su osvježenje za nadolazeće ljetne dane.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju