Jeste li znali da zagrljaj može puno toga otkriti o vašoj vezi? Dekodirali smo 7 vrsta zagrljaja kako bi vam pomogli da saznate što vam partner poručuje svojim govorom tijela


1. Zagrljaj s leđa

Snažan zagrljaj s leđa otkriva osobu koja je preuzela ulogu zaštitnika i ne boji se odgovornosti. Vaš muškarac pravi je vitez i pokraj njega ćete se osjećati sigurno.

2. Zagrljaj oko struka
Iako vam muškarac možda još uvijek nije priznao svoje osjećaje, zagrljaj oko struka govori da želi s vama provoditi više vremena. No budite na oprezu jer takvi se muškarci vrlo često zaljubljuju.

3. Zagrljaj postrance
Ovakav zagrljaj češće se razmjenjuje između prijatelja nego dvije osobe u ljubavnoj vezi. Ako ste sada samo prijatelji, šanse da budete par su vrlo male. Vaš prijatelj će vas vjerojatno saslušati i poduprijeti, ali na tome će sve i ostati. Ako ste u vezi i ovo je jedina vrsta zagrljaja koju razmjenjujete, trebali biste preispitati svoje osjećaje.

4. Zagrljaj s pogledom u oči
Ako vas partner nježno grli i pri tome vas gleda ravno u oči, onda možete biti sigurni da je to znak istinske i duboke povezanosti između vas dvoje. Iznimno vas cijeni i sve što se događa između vas jako mu je važno.

5. Zagrljaj londonski most
"Londonski most" zagrljaj je kod kojeg ste priljubljeni gornjim dijelom tijela, a donjim što više udaljeni. On je najčešće znak za uzbunu jer otkriva površnu vezu između dvije osobe. Možda vam je i stalo do te osobe, ali pokazujete potrebu da se od nje udaljite.

6. Čvrsti i dugi zagrljaj
Ovakva vrsta zagrljaja sigurno je poznata svima. Takav zagrljaj potreban nam je kada trebamo potporu svojih bližnjih. Može trajati duže vremena bez ijedne riječi. Vjerujte nam, osoba koja vas ovako grli spremna je biti s vama u sretnim i teškim trenucima, što je iznimno važno.

Pročitajte i što se dogodi u ženskom tijelu kada ga muškarac zagrli.

7. ''Zločesti'' zagrljaj
Ako vas partner uhvati za stražnjicu dok vas grli, želi vama i svijetu demonstrirati kako ste "njegova".  Ako je vaša veza tek počela, mali su izgledi da prema vama gaji duboke osjećaje. No, ako ste zajedno već duže vrijeme, to je znak da između vas i dalje "frcaju iskre".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju