Ljetna poslovna izdanja karakterizira udobnost, ali ne nauštrb profesionalnog izgleda. Kratke hlače kombiniraju sa na laganije blejzere i uvijek su klasičnih krojeva i uzoraka, a dozu ozbiljnosti dat će vam i model visokoga struka.

Ženska poslovna odijela dobila su kraću verziju. Jer i oni koji će ljeto provesti u uredima zaslužuju malo odmora - odmora od preuskih suknji, dugih hlača, neudobnih najlonki i još koječega. Ljetna poslovna izdanja karakterizira udobnost, ali ne nauštrb profesionalnog izgleda.

Kratke hlače kombiniraju sa na laganije blejzere. Kod prvih, jedino je pravilo da ne podsjećaju na varijante za plažu. Znači, nema trapera, pamuka i prešarenih uzoraka koji pozivaju na vruće, ljetne zabave. Nose se klasični krojevi i uzorci, a dozu ozbiljnosti dat će vam i kratke hlače visokoga struka.

Što se tiče blejzera i općenito gornjih dijelova, birajte lagane prirodne materijale. Sakoi neka budu ležernih krojeva, poput onih koji su se nosili u devedesetima, a želite li ipak kombinaciji dati malo glamura, odjenite romantičnu bluzu ukrašenu volanima.

Modni dodaci mogu biti strogi i klasični, ali i ne moraju. Svaki odmak od uobičajenog u ovom je slučaju više no dobrodošao. Na jednostavnu odjeću kombinirajte torbicu i cipele u boji ili se poslužite popularnim "color blockingom".

S tim da kod potonjeg ipak malo pripazite na odabir boja. Dobra strana ove modne priče je da se ovakav "look" vrlo lako transformira u kombinaciju za večernji izlazak. Umjesto košulje i blejzera - top, umjesto trobice - viseće naušnice, malo jači make up i spremni ste za izlazak.

U galeriji pronađite modele kratkih hlača za sve prigode koje smo izdvojili iz trenutne ponude trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju