Pastelne boje djeluju baš nekako umirujuće, delikatno, elegantno, a našem domu daju neodoljivi retroštih koji nas uvijek podsjeća na sigurnost i toplinu kakvom bi svaki dom trebao zračiti. Kako bi i vaš stan ili kuća još više imali ambijent utočišta kojemu se svaki dan iznova s radošću vraćate, možete ih dekorirati s detaljima najnježnijih pastelnih boja.

Galerija Ideje za uređenje doma s detaljima pastelnih boja - 5 Ideje za uređenje doma s detaljima pastelnih boja - 6 Ideje za uređenje doma s detaljima pastelnih boja - 1 +10 Jysk, 59,90 kn Ukrasni jastučić u pastelnozelenoj boji ukrašen volanom bit će krasan dodatak na naslonjaču u dnevnoj sobi ili na krevetu u spavaćoj sobi. U vazi decentne pastelnoružičaste nijanse čak i ne morate držati cvijeće da bi izgledala lijepo i efektno – već sama po sebi bit će ukras na stolu ili polici.
Ideje za uređenje doma s detaljima pastelnih boja - 3 H&M Home, 98 kn Foto: Zadovoljna.hr

Malo tropskog ugođaja kupaonici će dati pastelnozelena posudica za sapun u obliku ananasa, a volite li više klasiku, izabrati možete posudu za tekući sapun u pastelnoplavoj boji. Pogledajte i 10 fotografija koje potvrđuju da su zelena i žuta sjajan izbor za spavaću sobu.

U trgovinama smo pronašli sedam detalja u pastelnim bojama prikladnih svakom stilu uređenja. Koje smo proizvode izdvojili, pogledajte u fotogaleriji, a na istom mjestu pronađite i inspiraciju za uređenje doma s detaljima u pastelnim nijansama. Pogledajte i 10 fotodokaza da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja.
Ideje za uređenje doma s detaljima pastelnih boja - 9 Ideje za uređenje doma s detaljima pastelnih boja (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju