Voljeli biste više vremena provoditi u svom dvorištu ili vrtu, ali prije toga želite ga urediti? Inspirirajte se galerijom fotografija koje smo skupili za vas i pogledajte komade vrtnog namještaja i dekoracije koje smo pronašli u trgovini Harvey Norman

Ako ste među sretnicima koji imaju kuću s dvorištem ili pak mali komadić vrta koji želite urediti kako biste u njemu provodili slobodno vrijeme, onda ste na pravom mjestu. Prije početka uređivanja obavezno dobro razmislite o stilu uređenja koji vam je najprivlačniji i definirajte što će se nalaziti u vrtu ili dvorištu.

Imate li prostora za velike setove namještaja ili ćete odabrati onaj manji i kombinirati ga s vrtnom ljuljačkom? Želite li mjesto za mirnu jutarnju kavicu i večernju čašu vina ili mjesto za velika obiteljska okupljanja i roštiljanje s prijateljima?

Pažljivim definiranjem željenog stila uređenja lakše ćete se usmjeriti prilikom kupovine proizvoda potrebnih za uređenje. U trgovini Harvey Norman možete pronaći veliki izbor vrtnog namještaja i dekorativnih artikala s kojima ćete brzo i lako urediti svoj vrt ili dvorište. U nastavku pogledajte koje smo proizvode izdvojili iz njihove bogate ponude.

Sve što vam treba za uređenje možete izabrati i kupiti u trgovini i web shopu Harvey Norman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju