Kako bismo osigurali da recikliranje bude praktično i dostupno što većem broj građana, tijekom tri mjeseca dm će svojih 156 prodavaonica u 60 gradova pretvoriti u centre za zaštitu okoliša.

Od 1. srpnja 2017. godine postanite dio eko inicijative u kojoj se dm udružio s L'Orealom u provedbi međunarodnog programa održivosti "Sharing Beauty With All".

Tijekom tri mjeseca trajanja inicijative, u bilo kojoj prodavaonici dm-a u Hrvatskoj predajte plastičnu praznu ambalažu kozmetičkog proizvoda bilo koje marke i bez obzira na mjesto kupovine. Kao zahvalu za sudjelovanje u inicijativi i za doprinos zaštiti okoliša, za jednu predanu ambalažu moći ćete ostvariti 30 % popusta na proizvod po izboru iz aktualne kategorije:

07/2017 L'Oreal Paris, Maybelline New York i essie dekorativna kozmetika;
08/2017 L'Oreal Paris i Garnier proizvodi za njegu kose;
09/2017 L'Oreal Paris, Garnier i Mixa proizvodi za njegu lica.

L'Oreal će se pobrinuti za recikliranje prikupljene plastične ambalaže kako bi, umjesto da zagađuje okoliš, dobije novu funkciju.

Prema dostupnim podacima, u Hrvatskoj se odvaja i reciklira manje od 20 % otpada. Rok za ostvarenje cilja da svaka zemlja članica Europske unije reciklira 50 % komunalnog otpada sve je bliži, kao i rok da odlučimo osobno doprinijeti kreiranju bolje budućnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju