Počet ću štedjeti. Ustajat ću ranije. Jest ću zdravije. Koliko puta ste donijeli neku od ovih odluka, ali one su ostale samo to – odluke?

Usvajanje novih i boljih navika nije lako, a sve kreće od donošenja odluke i dobrog plana koji ćete realizirati uz određenu podršku. Zato je Samsung tu da vam ponudi odgovore, a usput ćete uvesti i prvu dobru naviku jer ćete prilikom kupnje određenih Samsung modela perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica rublja i hladnjaka ostvariti čak 25% uštede. Iskoristite posebne pogodnosti ove specijalne promocije koja traje od 1.10. do 14.11.2021. i počnite raditi na svojim odlukama!

Dugotrajna svježina u vrhunskom dizajnu


Približavaju se blagdani tijekom kojih manje pazimo na prehranu pa ste sada odlučili jesti zdravije? Pametna odluka, ali ujedno i izazovna, prije svega zato što zdravija prehrana znači da ćete jesti više svježih namirnica. Samsung Bespoke hladnjak čuva svježinu vaših namirnica koje će duže ostati nutritivno bogate i spremne osnažiti vaš imunitet. To omogućuje Flex zona sa svojih pet opcija za podešavanje temperature kako bi sve namirnice dugotrajno očuvale okus. Dodatno, tu je još i Optimal Fresh + tehnologija pomoću koje se pretinci mogu podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, a pri tome čuvaju svježinu namirnica do dva puta duže. All-Around Cooling tehnologija ravnomjerno hladi svaki odjeljak, optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču te bolje čuva hranu i štiti njezin okus sprječavanjem miješanja mirisa. Uz to, tehnologija digitalnog pretvarača automatski se prilagođava potrebama hlađenja pa možete uživati u većoj energetskoj učinkovitosti, ali i spokojnoj tišini jer je proizvodnja buke reducirana na minimum.

PR PR (Foto: PR)

Brzo i učinkovito do čistog rublja

Košara s rubljem ponovo je puna te ju želite isprazniti prije nego odjurite na posao, ali smatrate da je potrebno previše vremena kako bi se opralo rublje? Promijenit ćete mišljenje uz Samsung WW8500T perilicu rublja. Njezina QuickDrive™ tehnologija omogućit će vam čisto rublje za samo 39 minuta. Njome se skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnja energije smanjuje se za 20% bez gubitka učinkovitosti čišćenja. Tako ćete uštedjeti vrijeme i novac, a ujedno biti i ekološki osviješteni. Brzo i učinkovito uklanjanje mrlja sada je moguće i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji koja pretvara deterdžent u mjehuriće koji brzo ulaze u tkaninu i s lakoćom uklanjaju prljavštinu. Usput se štedi energija te čuva boja i tekstura odjeće, a ciklus higijenskog čišćenja parom dodatno će poboljšati kvalitetu čišćenja uklanjajući dubinsku prljavštinu i 99,9 % bakterija i alergena.

PR PR (Foto: PR)

Zaboravite na peglanje!

Stekli ste već neke bolje navike – zdravije se hranite, ranije ustajete, a i ušteda je tu! Na dobrom ste putu i već primjećujete kako imate više vremena za sebe, ali muči vas što ne možete utjecati na brzinu sušenja rublja koje se sada tako brzo i učinkovito opere. Hladni i kišni dani su tu pa ne možete računati na sunčano vrijeme kako bi se sve osušilo prije nego klinci naprave novu rundu prljavog rublja koje čeka pranje i sušenje. Zato je tu Samsung DV5000T sušilica rublja s AI Control tehnologijom koja s pomoću umjetne inteligencije personalizira ciklus sušenja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusa i prikazom pravodobnih informacija. Dozvolite ovoj sušilici da zamijeni sunce u Vašem domu, a njezina tehnologija toplinske crpke omogućit će Vam energetski učinkovitiji, isplativiji i nježniji način sušenja Vaše odjeće jer pripada A+++ energetskom razredu. Wrinkle Prevent tehnologija sprječava gužvanje tako da vrijeme koje biste potrošili na zamorno peglanje sada možete iskoristiti za druženje s najdražima ili za isprobavanje novih zdravih recepata, jer sastojci su zasigurno nadohvat ruke, optimalno ohlađeni u Vašem novom Samsung Bespoke hladnjaku.

Popularno je mišljenje kako je za usvajanje nove navike potreban 21 dan, a Samsung se pobrinuo da još lakše dugoročno usvojite dobre navike te vam omogućio 5 godina jamstva na određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih od 1. rujna do 31. prosinca 2021. te za određene modela sušilica i kombiniranih perilica-sušilica kupljenih u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2021. godine. Uštedite do 25% sada i uživajte u mijenjanju svojih životnih navika koje će Vam olakšati Vaši novi kućanski pomagači.

Doznajte više na http://www.samsung.hr/.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju