Hormonalna ravnoteža jedan je od temelja zdravlja svake žene. Kad se ta delikatna ravnoteža poremeti, pojavljuju se ozbiljni fizički, ali i psihički problemi.

Stres postaje sve snažniji uzrok hormonalnih poremećaja, posebno u današnje vrijeme kada našom svakodnevicom upravlja ubrzani tempo života, a žene nerijetko daju i više od svog maksimuma kako bi njihov obiteljski i poslovni život ostali na stabilnim nogama.

Međutim, velik dio žena plaća danak svojim zdravljem, najčešće upravo hormonalnim poremećajem. A posljedice su zabrinjavajuće: gotovo 80 posto žena iskusilo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice, a njih 70 posto neugodne simptome menopauze.

Ovakvi fizički problemi često su uvod u probleme emocionalne prirode, jer izravno djeluju na samopouzdanje žena. Ženama posebno teško padaju simptomi koji se javljaju ulaskom u menopauzu – promjene raspoloženja, napadi vrućine, povećanje tjelesne težine, gubitak kose, noćno znojenje i suhoća intimnog područja.
 

Međutim, djelotvoran, prirodan i siguran put povratku hormonalne ravnoteže moguć je zahvaljujući FEMMENESSENCE preparatima, koji su zbog svoje iznimne učinkovitosti proglašeni najboljim ženskim preparatima na svijetu.

Ženama kojima je dijagnosticiran hormonalni poremećaj danas se najčešće propisuje hormonska nadomjesna terapija. Pri tome se postavlja pitanje po čemu je FEMMENESSENCE poseban u odnosu na taj vid terapije.

FEMMENESSENCE preparati su 100 posto prirodni proizvodi koji potiču tijelo na samoregulaciju lučenja hormona, dovodeći ih na razinu optimalnu za zdravlje ženskog organizma. Kliničke studije potvrdile su da je FEMMENESSENCE učinkovit u više od 80 posto slučajeva.

Sukladno dobi žene, FEMMENESSENCE proizvodi podijeljeni su u tri kategorije:

MACAHARMONY – vraća hormonalnu ravnotežu ženama u najvažnijem razdoblju njihova života: od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina. Uspješno regulira menstrualni ciklus, smanjuje bolna razdoblja tijekom trajanja menstruacije, ublažava simptome PMS-a te poboljšava raspoloženje i razinu energije.

MACALIFE (od 45. do 55. godine) – namijenjen je ženama koje se približavaju menopauzi. Učinkovito smanjuje valove vrućine, suhoću intimnog područja i noćno znojenje te potiče libido, zdravlje srca i kostiju.

MACAPAUSE (za žene starije od 55 godina) – ponovnom uspostavom hormonalne ravnoteže potiče libido, zdravlje srca i kostiju.
 

FEMMENESSENCE proizvodi dostupni su u svim hrvatskim ljekarnama i na web shopu www.webljekarna.vasezdravlje.com. Više možete saznati na www.femmenessence.hr.

Distributer : Oktal Pharma d.o.o.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju