Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron ugostili su grčkog premijera Kyriakosa Mitsotakisa i njegovu suprugu Marevu Grabowski. Grčki premijer je u društvu supruge stigao u službeni posjet Francuskoj.

Povod kratkom boravku u Parizu bila je izložba "Pariz – Atena: Rođenje moderne Grčke", koja se održava u pariškom muzeju Louvre.

Macron i Mitsotakis osobno su otvorili izložbu koja je postavljena u čast 200. godišnjice Grčkog rata za neovisnost. Izložba koja naglasak stavlja na kulturne, povijesne i umjetničke poveznice dviju nacija za javnost se otvara 30. rujna i može se pogledati sve do 7. veljače 2022. godine.

Kada je u pitanju moda, francuska prva dama opet je igrala na sigurno u vrlo jednostavnoj i elegantnoj kombinaciji, kakva i priliči obilasku važne kulturne institucije.

Istovremeno je pokazala kako je lako doći u centar pažnje bez visokih proreza i dubokih dekoltea. Brigitte je nosila kaput u takozvanoj kraljevskoj nijansi plave boje, koja je toliko lijepa i dominantna da se s nje teško skida pogled.

Njezin elegantan kaput tako je sam po sebi postao glavni adut naoko jednostavne kombinacije koja se istaknula zahvaljujući njegovoj boji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju