Na 28. dodjeli Večernjakove ruže nastupala je i Mia Dimšić. Osječka kantautorica premijerno je izvela pjesmu "Netko drugi", hrvatsku verziju pjesme "Guilty pleasure" s kojom će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Torinu.

Galerija Mia Dimšić u haljini Matije Vujice iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Mia Dimšić na dodjeli Večernjakove ruže Mia Dimšić na dodjeli Večernjakove ruže +1 Mia Dimšić

Na dodjelu je stigla u najženstvenijem izdanju u kojem smo je dosad imali prilike vidjeti.

Nosila je kreaciju Matije Vujice iz njezine nove kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine. Model u kojem se spajaju kaput i haljina napravljen je od baršuna.

Mia Dimšić u haljini Matije Vujice iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Mia Dimšić u haljini Matije Vujice iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. (Foto: Josip Regović/Pixsell)

Zahvaljujući kristalnim detaljima vizualno asocira na raskošne kraljevske vojne uniforme, uz neočekivan dodatak korzeta koji kreaciju čini senzualnijom.

Visoke crvene čizmice, crveni ruž i lak na noktima i jedna sasvim nova Mia, napisala je na svom službenom profilu na Instagramu Matija Vuica i pohvalila stajling Gorana Čižmešije koji je uistinu otkrio i predstavio novo modno lice Mije Dimšić.

Mia Dimšić na dodjeli Večernjakove ruže Mia Dimšić na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju