Slavna meksička glumica stigla je na zabavu Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti s novom frizurom i sve iznenadila

Galerija

Britanska akademija filmske i televizijske umjetnosti večeras će dodijeliti svoje tradicionalne nagrade na svečanoj dodjeli u Londonu, a uoči tog važnog događanja Akademija je organizirala i zabavu za sve nominirane.

Salma Hayek na zabavu je stigla s novom bojom kose.

Na zabavi se pojavila i 51-godišnja meksička glumica Salma Hayek. Iako na ovakvim događanjima u prvi plan uvijek dolaze odjevne kombinacije prisutnih, haljinu modne kuće Gucci koju je Salma odjenula nitko nije ni primijetio zbog njezine frizure. Glumica je osvanula na crvenom tepihu s novom bojom kose. Fatalna crnka postala je plavuša s tamnim izrastom, ali mnogi se danas pitaju je li uistinu obojila kosu ili je u pitanju – perika.

Naime, prošle godine također je sve iznenadila došavši na Pariški tjedan mode s plavom kosom, ali odmah je priznala da nosi periku, a u intervjuu za Allure nedavno je kazala kako ne voli bojiti kosu „jednostavno više nema strpljenja za to“.

Je li ovo uistinu prava i trajna promjena ili ona kratkotrajna, saznat ćemo uskoro.

Ankete

(6656) Sviđa li vam se Salmina nova boja kose?

rezultati povratak glasova2003
rezultati

Salma na zabavi Britanske akademija filmske i televizijske umjetnosti
Salma na zabavi Britanske akademija filmske i televizijske umjetnosti (Foto: Getty Images)