Sunčano subotnje prijepodne brojne je obožavatelje ispijanja kavice u centralnom žarištu Zagreba, Cvjetnom trgu, izmamilo na šetnju. A pored ljepotica čiji stilovi inspiriraju i razotkrivaju stopostotne obožavateljice mode, istaknula se i lijepa mama u šik kombinaciji. Dok je njezino maleno sunce uživalo u bezbrižnom snu udobnog krevetića na četiri kotača, mama je stigla prošetati i pronaći svoj kutak za malo odmora

Snježne pahulje i sivo nebo posljednjih su nas dana ponovno učinili željnima sunčanih zraka i suhog tla. Prvi takav dan na ulice metropole izmamio je brojne ljubitelje ispijanja kave na otvorenom. 

Među već standardno očekivanim pohvalnim modnim kombinacijama brojnih dama na špici, pažnju je plijenila mama zaogrnuta u maslinasto zeleni zimski ogrtač. Svojih nekoliko minuta uživanja u žiži metropole uspjela je ispuniti laganim koracima dok je njezino sunce bezbrižno utonulo u jutarnji san.

Šik i trendi zimskom ogrtaču, ispod kojeg se nazirala vesta upečatljivog patentnog zatvarača, lijepa je crnka pridružila crne tonove kožnate jakne i elegantnih hlača. Stajling su zaokružili ležerna raspuštena kosa i nježna šminka na licu, te lak za nokte u trendi sivoj boji.

I druge mame, ljepotice s ulica naših gradova, okupili smo u fotogaleriji: 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju