Melissa McCarthy oduševljava ljubitelje komedija svojim talentom na televiziji i velikom platnu u posljednjih desetak godina, pa ne čudi što je nedavno dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Los Angelesu. Bila je to i odlična prilika da se pohvali svojom novom figurom


Melissa McCarthy
u samo je nekoliko mjeseci izgubila više od 30 kilograma. Iako je talentirana glumica i komičarka nedavno primila veliki kompliment, odnosno dobila zvijezdu na Stazi slavnih U Los Angelesu, većina posjetitelja ovog događanja nisu mogli prestati komentirati njenu novu figuru.

Melissa McCarthy se ne opterećuje dijetama, ali je svejedno počela paziti što jede i koliko vježba što se vidi i na njenoj vidno užoj figuri.

Iako je karijeru izgradila kao korpulentnija glumica u Hollywoodu, talentirana Melissa bori se s kilogramima cijeli život, a posebice nakon rođenja kćeri Vivian 2007. godine i Georgette 2010. Povrh svega je često bila 'žrtva' jo-jo efekta dijeta, s velikim oscilacijama u težini.

Ne čudi stoga što ista nije velika ljubiteljica dijeta, niti što se ne voli razgovarati o njima. No zbog zdravlja i djece odlučila je još jednom korigirati svoju prehranu.

Slavna komičarka počela je jesti hranu s visokim postotkom proteina i manjim udjelom ugljikohidrata, te se počela baviti tjelesnom aktivnošću. Uz trčanje za dvije djece, Melissa uživa u igranju tenisa, a svakodnevno odlazi i na satove pilatesa.

Rezultate ovakvog načina života provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju