Želiš izgledati mladoliko i u kasnijoj životnoj dobi? Oboji sijedu kosu i zagladi bore neinvazivnim estetskim korekcijama. I nikako nemaj nositi tešku tamnu šminku. Ona postarava.

Galerija Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 8 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 1 +4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3

Iako su ova pravila prilično standardna u holivudskoj tvornici snova, ne pridržavaju ih se baš sve glumice. Pokazale su to Helen Mirren i Andie MacDowell oduševivši sve prisutne na crvenom tepihu u Cannesu svojim izgledom, ali i stavom.

Uoči premijere filma "Un petit frere" (Mother and Son) ispred dvorane Palais des Festivals holivudske dive pozirale su nasmiješene i dobro raspoložene ispred novinara. Zagrlile su se ispred okupljenih, pa čak su i nakratko zaplesale.

Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3 (Foto: Guliver)

Američka glumica Andie MacDowell drugu godinu zaredom prošetala je najvažnijim filmskim tepihom u Francuskoj sa sijedom kosom. U pandemiji je prestala bojati svoje kestenjaste uvojke i odlučila je zadržati prirodni izgled, za koji tvrdi da je čini opakom.

Za ovu priliku odabrala je prugastu večernju haljinu bez rukava i istaknutog dekoltea modne kuće Christian Dior koja je istaknula njezine ženstvene adute.

Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 2 64 godina stara Andie MacDowell u haljini Christiana Diora (Foto: Guliver)

Komplimenti su pljuštali sa svih strana i za izdanje dame Helen Mirren koja je ponosno koračala crvenim tepihom u elegantnoj srebrnoj kreaciji talijanskog dvojca Dolce & Gabbana te crnim salonkama. Ona se ne libi pokazati svoje godine i bore, pa čak ih i naglasiti tamnijom šminkom.

Prije 20 godina i danas: Glumice koje s ponosom nose svoje bore i sijedu kosu Nekad i sad: Amanda Peet Nekad i sad: Jamie Lee Curtis Nekad i sad: Jodie Foster +6 Nekad i sad: Sophie Marceau

Ljudi bi trebali nositi ono što ih čini samopouzdanima, priznala je medijima.

Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 7 76 godina stara Helen Mirren u Cannesu u kreaciji Dolce & Gabbana (Foto: Guliver)

Kraljica i gotovo: Helen Mirren za Cannes je obojila kosu u plavu boju i izgleda fantastično Helen Mirren Helen Mirren (77) Glumica izgleda fantastično u haljini modne kuće Del Core +3 Izdanje j upotpunila dijamantnim nakitom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju