Da biste doznali kakav je neki znak ne morate čitati i proučavati dugačke horoskope. Samo jedna riječ dovoljna je da se opiše svaki horoskopski znak i da se dozna njegova najvažnija karakteristika.

Galerija Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 9 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 3 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 1 +8 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak

Svaki znak horoskopa, kao uostalom i svaki čovjek, ima više-manje kompleksnu osobnost i karakteristike i da bi ga se detaljno opisalo potreban je nemali broj riječ. Ali ako želimo istaknuti onu jednu najvažniju karakteristiku svakog horoskopskog znaka dovoljna će biti i samo jedna riječ.

Samo jedna riječ dovoljna je da se opiše svaki horoskopski znak i da se dozna njegova najvažnija karakteristika

Ta riječ je ono po čemu je znak najprepoznatljiviji, ono što čini njegovu srž i po čemu ga je najlakše prepoznati. Ovan je tako poznat po svojoj neustrašivosti, jarac se ponosi svojom neovisnošću, dok su ribe sinonim za mističnost.

Slika nije dostupna Blic horoskop: Tri riječi dovoljne da opišu svaki znak

Axl Rose Koja ste pjesma grupe Guns N' Roses s obzirom na horoskopski znak?

Slika nije dostupna Horoskopski pozitivci: Pet znakova koji će vas nasmijati i u najtežim situacijama

U fotogaleriji pronađite svoj znak horoskopa i doznajte koja vas riječ najbolje opisuje.

Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak (Foto: Zadovoljna.hr)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju