Ljeto se bliži kraju, a fotografije s ljetovanja još uvijek su vrlo svježe i u trenu nas vrate u bezbrižne dane koje smo proveli na moru. I Bojana Gregorić Vejzović oprostila se od morskih radosti za ovu godinu, a prelijepa glumica učinila je to s fotografijom koju je objavila na Instagramu.

I kada se tek vratimo s mora, već nas hvata nostalgija za velikim plavetnilom i onim slatkim osjećajem lakoće postojanja na ljetnom odmoru. I glumica Bojana Gregorić Vejzović poznaje taj osjećaj što je i otkrila podijelivši na Instagramu dvije fotografije uz koje je samo kratko napisala:

Melankolija...

Posljednje dane na obali umjetnica je provela u blizini Dubrovnika gdje je posjetila jednu vinariju te je ondje snimila fotografije u bajkovitom okruženju zelenih brežuljaka i kamenih stupova.

Za posjet vinariji Bojana je odjenula prelijepu bijelu haljinu ukrašenu žutim detaljima, raskošnog donjeg dijela s volanima. Haljinu je Bojana upotpunila s remenom od špage sa smeđom kopčom uz koji je savršeno pristajala okrugla torbica od sličnog materijala. Malo elegantnog nakita i Bojana Gregorić Vejzović izgledala je baš poput boginje.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Žuti bikini idealan za žene koje vole niski kroj gaćica

Kao da je Atena sletjela s Olimpa.

Ovakva ljepota se jednom rađa. Prelijepa i predobra glumica, komentirali su njezini pratitelji na Instagramu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju