Ljubavna priča Alija Gordona i Lydije Millen započela je sasvim slučajno – kada je o 'lajkao' njezinu fotografiju na Instagramu. Uskoro su se upoznali, zaljubili, započeli zajednički život i krenuli u pravu fitness avanturu

Aliju Gordonu i Lydiji Millen strani mediji dodijelili su titulu 'najfit para' u Velikoj Britaniji. 26-godišnji Ali i 27-godišnja Lydija upoznali su se prije dvije godine na Insagramu i ubrzo zaljubili.

Danas žive zajedno i svakodnevno na Instagramu objavljuju fotografije svoje svakodnevice koja je prepuna tjelovježbe i pravilne prehrane.

Ali je odavno fitness entuzijast, a Lydia je prije njihove veze živjela potpuno drugačijim načinom života. 'Nisam bila zdrava, pušila sam 20 cigareta dnevno, pila vikendima i moja prehrana je bila jako loša. Kada sam vidjela kako Ali izgleda, bila sam malo ljubomorna. Željela sam da i moje tijelo tako izgleda', ispričala je Lydia.

 

A photo posted by Ali Gordon (@aligordon89) on


Ali joj je ispunio želju. Počeo ju je podučavati o pravilnoj prehrani i tjelovježbi, a Lydia se uskoro zaljubila u takav način života i potpuno transformirala svoje tijelo.

Važno je izgledati dobro i osjećati se dobro. Naravno da volim to što imam partnericu s ubojitim tijelom, ali njezina sreća mi je važnija. Kada bi ona željela odustati od fitnessa ne bih imao ništa protiv toga, kaže Ali.

Lydia ni ne pomišlja na odustajanje svaki dan vježba sa svojim dečkom. Fit par trenutno na Instagramu više od 300 tisuća obožavatelja. Svakodnevno primaju njihove poruke u kojima im zahvaljuju na inspiraciji i poticaju da krenu prema zdravijem životu.

 

A photo posted by Ali Gordon (@aligordon89) on

 

A photo posted by Lydia Elise Millen (@lydiaemillen) on

 

A photo posted by Lydia Elise Millen (@lydiaemillen) on

 

 

A photo posted by Lydia Elise Millen (@lydiaemillen) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju