Za ljepotu vrijedi trpjeti, kaže poznata poslovica. Iako jako volimo ljetnu obuću u kojoj naša stopala dišu, ravne sandale i japanke ponekad mogu naštetiti našim stopalima i uzrokovati ozbiljnu bol, posebice ako u njima hodamo duže vrijeme.

Internetske trgovine poput Amazona mogu biti pravo mjesto za pronaći modne komade koji su odličan omjer cijene i kvalitete. Dokaz za to su i ove udobne unisex natikače koje osvajaju udobnošću, ljepotom i jednostavnošću.

Papuče engleskog brenda Quais & Harris, odličan su izbor za plažu, bazen i večernju ljetnu šetnju, a mogu se kombinirati u casual, ali i u nešto ozbiljnijim varijantama.

Natikače s Amazona Natikače s Amazona (Foto: Amazon)

Možete ih kupiti za 130 kuna, a dobile su izvrsne recenzije zbog „slip-on“ dizajna i jastučastih potplata koji ih čine iznimno udobnima. Osim običnih crnih, možete birati između još tri nježne boje – narančaste, ružičaste i žute.

Natikače s Amazona Natikače s Amazona (Foto: Amazon)

Izgledom su slične običnim natikačama koje biramo za bazen i plažu, ali su osjetno puno udobnije jer nude kvalitetniju potporu našem stopalu. Izrađene su od čvrstog materijala nalik gumi, a njihova ergonomska podloga od četiri centimetra ih čini izdržljivima pa ćete za 130 kuna dobiti papuče koje ćete moći nositi više sezona.

Izvorno su dizajnirane za nošenje pod tušem ili uz bazen, ali su zbog udobnosti i dizajna postale pravi hit na internetu koji se polako, ali sigurno pretvara u poželjni modni komad koji može upotpuniti razne odjevne kombinacije.

Na Amazonusu dobile izvrsne ocjene, a po komentarima možemo vidjeti da su korisnici jako zadovoljni.

Najbolje papuče koje sam ikad imao, mogu u njima hodati kilometrima, bez ikakve boli, oduševljen je jedan od korisnika.

Imam osjećaj da hodam po sljezovim kolačićima, tako su jednostavne, lijepe i udobne, savršene za moja bolna stopala, kaže drugi komentar.

Živim u njima, jako su udobne. Obožavam ih i tjeram sve članove obitelji da ih nose, napisala je jedna oduševljena korisnica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju