Pronaći idealan miris za sebe ponekad se čini jednako teško kao pronalaženje partnera. Tako će svatko od nas imati određene standarde koje parfem mora zadovoljiti, a jedan se zasigurno nalazi na popisu svake žene - onaj prijeko potrebni osjećaj svježine koji će se zadržati satima nakon što ga nanesemo.

Cvjetni, voćni, drveni ili orijentalni - mogućnosti su brojne, a na vama je samo da odaberete onaj baš po vašem ukusu. Tijekom srpnja u dm-u na kupnju mirisa ostvarujte 30 puta više bodova na active beauty kartici, pa ćete tako primjerice za parfem u iznosu od 300 kuna na svojoj kartici dobiti 900 bodova koji vrijede 90 kuna, a koje ćete moći iskoristiti prilikom sljedeće kupnje. Kako biste se lakše odlučili za miris namijenjen upravo vama, izdvojili smo pet parfema uz koje ćete se osjećati svježe i mirisno tijekom cijelog dana.

Lancome Idole

Nakon ultrapopularnog La vie est belle koji se nalazi na policama svake it djevojke, Lancome je izbacio novi parfem koji polako, ali sigurno ide stopama svojeg prethodnika. Obogaćen čistim i nježnim notama ruže i jasmina, Idole je namijenjen svim snažnim ženama koje se ne boje pokazati svoje mišljenje i istaknuti među okolinom. Istovremeno nježan i jak, ovaj miris zrači senzualnošću kojoj je teško odoljeti.

Upakiran u najtanju parfemsku bočicu, ovaj miris cilja na novu generaciju žena koje, osim što imaju stila, podržavaju održivu modu jer jednom iskorištenu, ovu bočicu moguće je ponovo napuniti istim parfemom.

Chloe Nomade

Iako je brend Chloe poznat po parfemima koji odišu elegancijom i profinjenošću, Nomade je kreiran kako bi probudio snažnu i avanturističku stranu žena i djevojaka. Slobodna i spontana, ali istovremeno vedra i neobuzdana. Upravo je to ono što evocira ovaj parfem, a kako bi pokazao da čvrsto stoji iza svojeg imena, Nomade sadrži svježe tonove šarolike frezije, ali i drvenaste i mahovinaste podnote koje jednostavno pozivaju na pustolovinu i bude boemku u vama.

Burberry Her Blossom

I dok se za neke parfeme može reći kako su pogodni samo za određeno doba godine, tu su i oni rijetki koje možemo koristiti tijekom cijele godine bez osjećaja težine na koži. Upravo jedan takav je i novi Burberry Her Blossom koji donosi dašak šarmantnog Londona gdje god se nalazili. Posebno kreiran za chic urbanu ženu kojoj dinamičan i energičan život nije stran pojam, ovaj je parfem oplemenjen laganim i cvjetnim notama šljive i mandarine te umirujuće sandalovine. To će pružiti vječito potreban osjećaj svježine i blistavosti čak i pred kraj napornog radnog dana.

Karl Lagerfeld for Her

Nepogrešiv u modnom izričaju, Karl Lagerfeld svoj je smisao za lijepo prenio i u istoimeni parfem. Svježi tonovi citrusa i agruma daju parfemu primjesu otmjenosti, a cvjetni mirisi pomiješani s drvenim, mošusnim notama produbljuju ga i nude eleganciju bez premca. Cijelu priču zaokružuje jednostavna i kompaktna bočica koja skriva pravu lepezu mirisa stvorenih za samouvjerenu ženu.

James Bond Movie

Baš poput Bondove djevojke, ovaj miris pravi je partner svakoj ženi koja traži svježinu tijekom cijelog dana. S jedne strane misteriozan i lagan, s druge bogat i ženstven. Za razliku od originala koji nudi dozu glamura svojstvenu pravoj Bondovoj djevojci, ova dnevna varijanta nježnija je i lakša verzija koja će pružiti dašak sofisticiranog i šarmantnog orijenta.

Svaki od parfema poseban je na sebi svojstven način, a kako neki od njih dijele pojedine voćne, cvjetne ili pak duboke i bogate note, često se može dogoditi da vam se sviđaju dva naizgled različita parfema. S obzirom na to da  dm daje dodatne bodove za svaki kupljeni parfem, zašto se zaustaviti na jednom kada uz skupljene bodove možete uštedjeti na drugom. Tako ćete imati parfem za baš svaku priliku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju