Topli napitak, grickalice, omiljena serija i ušuškavanje pod dekicom mnogima su najdraži oblik opuštanja. Za sve one zimogrozne koji više vole kupovati outfite za ljenčarenje nego za izlaske imamo super ideju.

Galerija Kućni ogrtač s Ali Expressa Kućni ogrtač s Ali Expressa Kućni ogrtač s Ali Expressa +6 Ali Express, 16,59 eura

AliExpress je mjesto na kojemu možemo pronaći gotovo sve što nam (ne) treba, a izbor kućnih ogrtača, pidžama i mekanih odjevnih predmeta zaista je velik. Ipak, u moru kućnih ogrtača jedan nam je posebno privukao pažnju.

Mekani kućni ogrtač na kopčanje seže skroz do poda, pa se možemo cijeli umotati u njega. Ima i kapuljaču, koja je posebno slatka zbog dugačkih zečjih ušiju i nebeskih tijela koja vise na krajevima, a svima onima kojima hladnoća baš jako smeta svidjet će se što je ovaj kućni ogrtač – zapravo pidžama u dva dijela.

Osim mekanog gornjeg dijela, koji izgleda kao klasični kućni ogrtač, u paketu ćete dobiti i hlače s pasicom.

Kućni ogrtač s Ali Expressa Ali Express, 16,59 eura (Foto: AliExpress)

Dvodjelni kućni ogrtač napravljen je od toplog i mekanog materijala, a sudeći prema komentarima zadovoljnih korisnika, ovo im je postao najdraži odjevni predmet za ljenčarenje.

Osim u baby ružičastoj, mekani kućni ogrtač dolazi i u baby plavoj, žutoj, bež, crvenoj i crnoj boji. Ako poznajete zimogroznu osobu, taj bi ogrtač mogao biti savršen poklon, a nećete pogriješiti niti ako ga poklonite sami sebi.

Kućni ogrtač s Ali Expressa Ali Express, 16,59 eura (Foto: AliExpress)

Ovo je savršeno! Čak je i bolje nego na fotografiji. Materijal je mekan, topao i vrlo ugodan na koži. Uživo je puno kvalitetniji. Oprala sam ga već nekoliko puta i još uvijek izgleda kao nov. Kao da ste na mekanom, plišanom oblaku, takav je osjećaj. Inače nosim S, ali preporučila bih onima koji nose broj kao ja da uzmu M, napisala je jedna zadovoljna korisnica.

Materijal je debeo, topao i vrlo kvalitetan. Ovo mi je možda jedan od najboljih poklona koje sam ikad dobila, komentar je još jedne zadovoljne korisnice.

Za zimogrozne: Mekane dekice s kapuljačom koje će ugrijati hladne jesenske noći Oodie Oodie - 12 Oodie - 11 +9 Oodie - 10

Ako se i vi želite ušuškati u mekani kućni ogrtač, možete ga pronaći na Ali Expressu, a za njega treba izdvojiti 16, 59 eura (125 kuna).

Kućni ogrtač s Ali Expressa Ali Express, 16,59 eura (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju