U tijeku je Pariški tjedan mode pa brojne poznate osobe dolaze u grad ljubavi i stila kako bi pogledale što to spremaju velika dizajnerska imena.

Galerija Street Style s pariških ulica - 16 Street Style s pariških ulica - 15 Street Style s pariških ulica - 14 +12 Predimenzionirani komadi popularni su već nekoliko sezona

Do sada smo imali priliku vidjeti kakve nam kolekcije donosi sezona proljeće/ljeto 2023., a ovogodišnji tjedan mode se istaknuo i revolucionarnim novitetima koji će ispisati povijest ovog događaja, ali i mode općenito.

Za vrijeme Tjedna mode, sve ljubiteljice stila dolaze u Pariz pa njegove ulice postaju modne piste na kojima možemo vidjeti različite modne stilove. 

Street Style s pariških ulica - 15 Kožnti kaputi odlično stoje ženama s karakterom (Foto: Profimedia)

To su nam pokazali i modeli koju su prošetali ulicama Pariza i pokazali nam što nas čeka sljedeće sezone. Od jarkih boja, preko visokih platformi pa sve do ekstravagantnih dodataka, materijala i oblika, ovogodišnji Tjedan mode nam je pokazao da je moderno ono što nam se sviđa i u čemu se osjećamo udobno i sigurno.

Street Style s pariških ulica - 4 Elegantna kombinacija s Pariškog tjedna mode (Foto: Profimedia)

Na ulicama Pariza mogli smo vidjeti obične, svakodnevne i elegantne komade, poput bezvremenskih kaputa u raznim bojama, traper od glave do pete, kožu u boji koja stoji ženama s karakterom te predimenzionirane komade koji su popularni već nekoliko sezona.

Ako bacimo malo detaljniji pogled na dame iz Pariza, možemo primijetiti da neke od kombinacija izgledaju kao da su ispale sa seta serije "Emily u Parizu". Sunčane naočale, jarke boje, kaputi i krzno, samo su neki od primjera koje gledamo u omiljenoj seriji.

Jesu li ove kombinacije inspirirale kreatore serije "Emily u Parizu", ili je pak Emily inspirirala poznate svjetske dizajnere, možete zaključiti nakon što pogledate fotografije u našoj galeriji.

Street Style s pariških ulica - 12 Moda s pariših ulica (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju