Ispijanje omiljene kave, čaja, kakaa ili vruće čokolade nekako je ukusnije ako napitak ispijamo iz šalice koja nam je posebno draga ili motivirajuća.

Neki od nas godinama su, unatoč punom kuhinjskom ormariću, vjerni jednoj šalici, a neki kod kuće imaju čak i metane lončiće kakvi su nekada davno bili dio gotovo svake kuhinje naših baka i djedova.

To dobro zna i kreativna Andrea Hribar Livada, koja stoji iza brenda My Black Cat. Iako njezin brend postoji već četiri godine te je dosad uz svesrdnu podršku supruga Gorana uspješno proizvodila tunike, haljine, ruksake, torbe, pamučne vreće i ogrlice od epoksi smole, nedavno je svoju ponudu oplemenila pravim nostalgičnim predmetom – metalnim lončićima u modernoj verziji.

Sve je, kao što je uvijek slučaj s najboljim idejama, nastalo sasvim spontano.

Već godinama na kuhinjskom prozoru imam svoj obožavani metalni lončić sa suhim buketićem lavande i smilja. Taj je lončić usadio ideju – zašto ne bismo ponudu proširili na takve divne metalne retro lončiće? Od ideje do ostvarenja prošlo je manje od tjedan dana i eto ih... Kupci su potpuno oduševljeni, reakcije su nas uspjele ugodno iznenaditi, kaže nam Andrea.

Ipak, napravili su odmak od metalnih lončića kakve smo poznavali u djetinjstvu, pa ih donose u modernoj, minimalističkoj verziji. Ono što ih sve povezuje jest to što s njih pršti veselje i pozitiva – sve od šarenih boja na bijeloj podlozi pa do motivirajućih poruka koje će izmamiti osmijeh na lice svaki put kada posegnemo za lončićem.
Sve se proizvodi u Hrvatskoj, a kako su natpisi dostupni na engleskom jeziku, mogu biti zgodan suvenir za prijatelje ili rodbinu koji žive izvan Hrvatske.

Veseli metalni lončići uljepšat će svako ispijanje omiljenog toplog napitka.

Lončići se mogu prati bez bojazni da će s njih nestati print, a mogu se kupiti u internetskoj trgovini My Black Cat, kao i preko društvenih mreža, gdje su također dostupni i svi njihovi ostali proizvodi.

Cijena lončića je 95 kuna, no povodom njihova dodavanja u internetsku trgovinu upravo ovih dana, sniženi su na 79 kn.

Bilo da volite ispijati svoju prvu kavu iz šalica s motivom jednoroga, mačjih šapa ili autića, ili se pak podsjetiti koliko ste snažni i jedinstveni uz motivacijske poruke, My Black Cat ima sve te opcije, a također izrađuju i šalice s naljepnicama po željama.
Sve što nam preostaje jest natočiti omiljeni napitak u lončić i uživati.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju