Prekrasan srebrni nakit može se nositi godinama i poklon je koji nikad neće nestati s lista želja. Alke, statement naušnice, narukvice s cirkonima ili ogrlice – pitanje je samo za koji se komad odlučiti. No ni tu ne možete pogriješiti jer darujete poklon trajne vrijednosti odabran s ljubavlju.

Galerija Argentum srebrni nakit u pozlati Argentum srebrni nakit Argentum srebrna ogrlica, redovna cijena 650 kuna +1 Argentum srebrne naušnice, redovna cijena 220 kuna

Male kutijice s pravim nakitom, poklon su kojim ove godine možete oduševiti majku, baku ili najbolje prijateljice. Osim što je nakit poklon koji traje, najveća čar je u tome što će osoba kojoj ga poklanjate pomisliti na vas svaki put kad ga nosi. Pritom ne morate potrošiti puno, odabir možete prilagoditi svom budžetu, a olakšati vam mogu i sniženja. Argentum tako do 26. prosinca ima do 50 posto popusta na srebrni nakit i mnoštvo izbora bilo da je riječ o srebru ili pozlati.

Prilika je to da počastite i sebe pa na blagdanskim zabavama zasjate s novim komadima nakita. Odabirete li nakit kao poklon, razmislite o ukusu osobe kojoj je namijenjen. Voli li ta osoba decentan ili upečatljiv nakit, nosi li nakit samo u posebnim prilikama ili svakodnevno i u kojoj boji.

Za klasičarke koje nose tek nekoliko komada nakita, odaberite decentan nakit. Nećete pogriješiti odlučite li se za jednostavne fiksne naušnice raznih oblika s cirkonima ili pak alke koje su omiljene mnogim ljubiteljicama nakita. Ako niste sigurni oko odabira, ne možete pogriješiti ni s decentnom narukvicom. Sve su to dodaci koji se mogu nositi u svakoj prilici, a jednako se lako kombiniraju uz dnevne, kao i večernje kombinacije.

Argentum srebrni nakit Argentum srebrni nakit Foto: PR

Upravo su alke idealna opcija i za one koje se vole igrati nakitom jer su kao stvorene za nizanje. Nizanje nakita ili layering jednako je efektan radi li se o naušnicama, prstenju, ogrlicama ili narukvicama, a pravilo je što više to bolje. Argentum ima mnoštvo komada koji su prigodni za nizanje pa imate li prijateljicu koja voli taj trend, ne morate dugo razmišljati što ćete joj staviti pod bor.

Kad je riječ o nakitu nikako ne smijemo zaboraviti ni na statement komade. Njih će posebno cijeniti ljubiteljice mode jer su to modni dodaci koji podižu svaku kombinaciju u trenu. Osim naušnica koje su svakako veoma upečatljive, nećete pogriješiti ni s ogrlicama.

Argentum srebrni nakit u pozlati Argentum srebrni nakit u pozlati Foto: PR

Bilo da odabirete nakit za svoje najmilije s naumom da ga nose svakodnevno ili tijekom blagdana i u posebnim prigodama, u potrazi prilikom šopinga pogledajte ponudu Argentuma. Tamo ćete pronaći mladenački nakit koji će vaša prijateljica s užitkom nositi, kao i onaj klasičan koji će vašoj mami ili baki biti po ukusu jer Argentum ima nakit za sve generacije. U tom ste slučaju riješili više poklona na jednom mjestu, a njima ćete sigurno važnim ženama u svom životu izmamiti osmijeh na lice.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju