Dobar kaput jedan je od onih komada u koje se isplati investirati. Ne kupujemo ga samo za jednu sezonu i želimo ga što duže u svom ormaru pa je zato njegova kvaliteta glavni prioritet prilikom kupnje.

Galerija Arhitektica Tina Biloglav u kaputu modnog brenda Klisab Kaput Tricolor modnog brenda Klisab Kaput Tricolor modnog brenda Klisab +1 Kaput Tricolor modnog brenda Klisab

Među najpopularnijim domaćim kaputima već nekoliko sezona definitivno su modeli modnog brenda Klisab iza kojeg stoje dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić. Ovaj duo stvara kapute vrhunske kvalitete i fantastičnog dizajna, a koliko lijepo njihovi modeli izgledaju često se može vidjeti i na zagrebačkoj špici.

Za šetnju centrom grada Klisabov kaput odabrala je i Tina Biloglav. Poznata arhitektica koja je ujedno i mama dvije preslatke kćerkice nosila je model pod nazivom Tricolor.

Arhitektica Tina Biloglav u kaputu modnog brenda Klisab Arhitektica Tina Biloglav u kaputu modnog brenda Klisab (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ovaj kaput predimenzioniranog kroja ima naglašena ramena i u struku se veže remenom. Napravljen je od kvalitetnog vunenog štofa i vrlo je efektan zahvaljujući kombinaciji tri različita karirana uzorka.

Upravo zbog spajanja uzoraka pripada skupini odvažnijih kaputa i prije svega će se svidjeti ljubiteljicama ne tako klasičnih modela.

Međutim, po pitanju kroja ovo je uistinu svevremenski kaput koji nikad neće izaći iz mode i bez problema će se prilagođavati jesensko-zimskim kombinacijama.

Kaput Tricolor modnog brenda Klisab Kaput Tricolor modnog brenda Klisab (Foto: Klisab)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju