Dugi crni kaput svevremenska je klasika koja nikad ne izlazi iz mode. Može se nositi uvijek i svugdje – na posao, u šoping i večernje izlaske.

Galerija Crni kaput iznimno je fleksibilan odjevni komad koji ide - uz sve Reserved kaput, 79,99 eura s.Oliver kaput, 77,99 eura +12 Sinsay kaput, 29,99 eura

Crni kaputi nezamjenjiv su dio ženskih ormara – sjajno se kombiniraju s drugim odjevnim komadima i modnim dodacima. Izvrsno će izgledati uz poslovno odijelo i štikle, večernju haljinu i čizme visokih sara ili pak ležerne traperice, majicu i tenisice.

Na tržištu se mogu naći različiti modeli crnih kaputa, a u kasnu jesen i zimu najpopularniji su dugi topli modeli napravljeni od debljih materijala.

C&A kaput, 149,99 eura C&A kaput, 149,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na raspolaganju su vam strukirani i predimenzionirani kaputi od prave vune i raznih mješavina koji su po potrebi podstavljeni umjetnim krznom, ukrašeni krznenim ovratnikom ili su u potpunosti napravljeni od toga materijala.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 15 modela različitih crnih kaputa za zimu koje se mogu pronaći po cijeni od 30 do 349 eura.

Next kaput, 111 eura Next kaput, 111 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Od 18 eura: 10 modela traperica koje vizualno smanjuju struk i produžuju noge Traperice u tamnim bojama vizualno smanjuju struk i produžuju noge Reserved traperice, 25,99 eura H&M traperice, 35,99 eura +7 C&A traperice, 49,99 eura

20 modela gležnjača koje ćemo nositi ove jeseni i zime na posao i u izlaske Crne gležnjače hit su svake jeseni i zime Reserved gležnjače, 49,99 eura Mohito gležnjače, 49,99 eura +17 Bershka gležnjače, 35,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju