Koja vas životinja najviše privlači -lisica, orao, vuk, medvjed ili sova? Svaka od njih ima svoje osobnosti koje se mogu povezati i s ljudskim karakterima. Izaberite svoju mističnu životinju, zabavite se i otkrijte jednu stranu sebe za koju možda niste znali

Simbolika lisice

– Fizička ili mentalna reakcija, povećana svijest
– Lukavost; gledanje kroz obmane; vidovitost
– Sposobnost pronalaženja svog puta, brzina u zahtjevnim situacijama
– Sklonost noćnim aktivnostima i radu sa snovima

Karakteristike lisice

Kada se pojavi lisica u vašem životu kao duh životinje, potiče djelovanje i brze vješte poteze. Možete biti u situaciji gdje morate pokazati svoju prilagodljivost i sposobnost brzog kretanja kroz prepreke i barijere.

Lisica kao duhovni vodič uči kako zaobići prepreke, umjesto direktnog suočavanja. Možda otkrijete da bi mogli obnoviti način ili biti pametniji u načinu nošenja s preprekama i onim što pruža otpor u vašem životu ili projektima.

Ako je lisica vaša životinja, može vas voditi tako što ćete naučiti lekcije na način da se osjećate izazvanima ili ponekad čak i prevarenima. Kako bi iskoristili totem lisice u najboljem smislu zadržite snažan smisao za humor i budite mudri nakon naučenih lekcija.

Snaga lisice je velika potpora razvijanju vaše sposobnosti pronalaženja najoštrijeg i najpametnijeg rješenja problema.

Lisice su najaktivnije noću, ali su isto tako i dnevne životinje. Ako imate afinitet prema njima, možda želite biti aktivni i dovesti svoju kreativnost na vrhunac tijekom noći jer vam daje prostor da budete bliže svom prirodnom stanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju