Koja vas životinja najviše privlači -lisica, sokol, vuk, medvjed ili sova? Svaka od njih ima svoje osobnosti koje se mogu povezati i s ljudskim karakterima. Izaberite svoju mističnu životinju, zabavite se i otkrijte jednu stranu sebe za koju možda niste znali

Simbolika sokola

– Sokol je glasnik duhovnog svijeta
– Koristi moć fokusiranja
– Preuzima vodstvo u pravo vrijeme
– Sposobnost viđenja, jasna vizija
– Jaka povezanost s duhom, povećana duhovna svijest

Karakteristike sokola

Sokol može uzletjeti visoko i doseći nebesa bez napora. Kao i većina ptičjih totema, ta moćna životinja se često smatra glasnikom koji donosi poruke iz duhovnog i nevidljivog svijeta. Ako imate sokola kao duhovnu životinju možete biti skloni igri s alatima za gatanje, proricanju te koristiti svoju intuiciju da vas vodi u životu.

Rad sa totemom sokola može ojačati vašu sposobnost da se oslanjate na ovu vrstu vodstva. Kad se sokol pojavi u vašem životu, budite pažljivi s obzirom na poruke koje nosi i otvoreni intuiciji.

Sokol kao duhovna životinja nas poziva da se usredotočimo na naše svakodnevne obaveze. Kada osjetite prisutnost totema sokola, izbjegavajte ometanja i usredotočite se na trenutni zadatak. U isto vrijeme sokoli se mogu vinuti i letjeti visoko u nebo. Ova životinja ima moć pružiti potporu u stjecanju više razine perspektive o bilo kojem pitanju ili projektu kojeg treba poduzeti. Kada se pojavi sokol u vašem životu, možda je vrijeme da se manje fokusirate na detalje i usredotočite na višu perspektivu.

Oslanjajući se na moć sokola možete jasno vidjeti što je ispred vas i prkositi svim preprekama koje vam mogu biti na putu. Specifičan način na koji vodstvo sokola radi je način da koristi visoku razinu i jasnu, fokusiranu viziju dok usmjerava vaše postupke.

Sokol je ptica grabežljivica. Kada imate ovu životinju kao duhovnog vodiča, to naglašava vašu sposobnost da vodite i utječete na druge ljude. Kad je sokol prisutan u vašem životu, to bi moglo značiti da je vrijeme da preuzmete više inicijative i budete aktivni. Sokolovi simboliziraju moć promatranja.

Vodstvo ovog duha životinje može također ukazivati na to da imate mogućnost studiranja situacije prije poduzimanja akcije. Promatrajte situaciju i djelujte u pravo vrijeme.

Sokol kao duhovna životinja je povezana sa snagom vizije. Baš kao što sokol može vidjeti vrlo detaljno na velikim udaljenostima, možda ćete biti u mogućnosti da vidite ono što drugi ne vide. Možete imati afinitet prema razotkrivanju velikih životnih misterija i proricanja u jednom ili drugom obliku.

Kada imate sokola kao duhovnu životinju, možda imate prirodnu sklonost za primanje vizije, bilo u snovima ili u budnom stanju. Moć ove životinje podržava vaše ekstra senzorne sposobnosti i intuiciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju