Koja vas životinja najviše privlači -lisica, sokol, vuk, medvjed ili sova? Svaka od njih ima svoje osobnosti koje se mogu povezati i s ljudskim karakterima. Izaberite svoju mističnu životinju, zabavite se i otkrijte jednu stranu sebe za koju možda niste znali

Simbolika vuka:

– Oštra Inteligencija, duboka povezanost s instinktima
– Apetit za slobodom
– Izraženi jaki nagoni
– Osjećaj ugroženosti, nedostatak povjerenja u nekoga ili u sebe
– Pozitivna simbolika duhovne životinje vuka

Karakteristike Vuka

Pozitivna značenja ističu duboku povezanost sa svojom intuicijom i instinktima. S negativne strane, vuk bi mogao predstavljati doživljaj prijetnje ili nedostatak povjerenja u nekoga ili vlastite osjećaje ili radnje. Ovaj duh životinje također odražava oštru inteligenciju u rješavanju važnih pitanja.

Kada imate vuka kao duh životinje, to bi mogao biti izraz vaše oštre inteligencije i jakih instinkata. Vuk simbolizira jaku povezanost s instinktima i kada se pojavi kao životinjski duh vodič, to bi moglo ukazati na način doživljavanja i razumijevanja svijeta oko sebe na sličan način.

Moć vuka ili duha životinje ukazuje na apetit za slobodom i strastvenim životom vođen instinktima. Kad vuk manifestira svoju prisutnost kao vodič u vašem životu, to bi mogao biti poziv slobodnijem življenju svog života i uvođenju intenzivnijih strasti u vašim svakodnevnim nastojanjima.

Vukovi su divlje životinje koje se ne pripitomljavaju lako i kada se pojavljuju kao duhovni vodiči, oni mogu biti poziv da pogledate što podupire vašu autentičnost i pravi izraz sebe. Vuk kao totem je podsjetnik da zadržite svoj duh živim i vjerujete svojim instinktima kako bi pronašli put koji će vam najbolje odgovarati.

Totem vuka može predstavljati prijetnju koja se nazire ili osjećaj da vam se prijeti. Prisutnost tog duha životinje može biti podsjetnik na događaj, situaciju ili osobu od koje osjećate prijetnju.

Vuk može odražavati nešto što može imati “grabežljiv” osjećaj i usaditi osjećaj ranjivosti koji nije ohrabrujući. Ovakav način susreta sa svojim duhom životinje poziva da pogledate tko ili što u vašem životu ima takav utjecaj.

Možda vas vaš duh životinje upozorava na izazove s osobnim ograničenjima: možda osjećate da ste se previše izložili nekome ili određenoj situaciji i da se trebate povući ili ojačati emocionalne ili fizičke granice s tom osobom ili u kontekstu tog iskustva. Vuk kao duhovna životinja također vas može podsjetiti da ste okrenuti krutom natjecanju na poslu ili da ponašanje ljudi oko vas doživljavate kao da se morate nositi s “čoporom vukova.”

Budući da sveukupni smisao duhovne životinje vuka naglašava ulogu instinkta, ta životinja kao vodič ili totem bi mogla ukazivati na način kako živite svoj život, točnije koliko imate povjerenja ili nepovjerenja u svoje instinkte i intuitivno vodstvo.

Provjerite da li se osjećate ugroženo vlastitim instinktima i osjećajima. Prisutnost vuka kao vaše životinje moći mogla bi odražavati vaš unutarnji emocionalni pejzaž i učiniti vas svjesnim vaših osjećaja o pitanju koje je vrlo emocionalno nabijeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju