Roditeljima s malom djecom koja još ne idu u školu nije nimalo jednostavno u karanteni. Školarci i dalje mogu pratiti nastavu te imaju zadaće, ali kako dijete od četiri, pet godina zabaviti cijeli dan? Mama Kylie Macnab pronašla je fenomenalan način kako da zabavi svog sinčića i ispuni mu dan.

Djeca su puna energije i nije lako niti njima niti njihovim roditeljima provoditi dane doma u izolaciji. Mame i tate dijele iskustva i savjete kako u novonastalim okolnostima uspiju zabaviti svoje najmlađe koji mogu neumorno trčkarati i igrati se cijeli dan.

Roditeljima s malom djecom koja još ne idu u školu nije nimalo jednostavno u karanteni

Kylie Macnab iz američkog grada Omahe tako je za svog sinčića napravila mali poligon za trčanje u njihovom domu koji je, sudeći prema snimci, dječaka oduševio. Svom je mališanu označila put kojim treba trčati te mu na putu postavila male prepreke koje treba prijeći – stolac, klupicu, tobogančić – te još neke lagane zadatke koje je dječak uspješno odradio.

I sve to uz pratnju pjesme "Eye Of the Tiger" – ma, pravi mali Rocky!

Kylien video oduševio je mnoge roditelje te je podijeljen više od 868.000 puta.

Slika nije dostupna "Nedostaju mi prijatelji": Tri ideje za druženje na sigurnoj udaljenosti koje eliminiraju nemir i dosadu

Slika nije dostupna Sve se može! Prizor iz Španjolske dokaz je da je ljudski duh nepokolebljiv

Trebate li i vi dodatnu zanimaciju za svoje mališane, pokušajte u vlastitom domu napraviti sličan poligon jer ovo je ideja koja se lako može prilagoditi. Iskoristite taburee, jastuke od sjedećih garnitura, stolce, klupice i druge komade namještaja i predmete koje dijete lako može "savladati". Naravno, prvenstveno pazeći na sigurnost djeteta – zabava je tada zagarantirana!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju