Na crvenom tepihu dodjele nacionalnih televizijskih nagrada u Londonu scenariju glamuroznosti nisu uspjele udovoljiti haljine britanskih zvijezda. Modni kritičari ovoga puta nisu ostali suzdržanima na golišavost i provokaciju posve neprimjerenu događanju

Prva dva mjeseca s početka godine rezervirana su za dodjele najvećih televizijskih i filmskih nagrada. Atmosferu su do usijanja već zagrijali američki glam tepisi Zlatnog Globusa i Critics' Choice Awardsa, a dame svojim šetnjama u svečanim kreacijama najavile najiščekivaniju dodjelu nagrade Oscar.

Prekoocenskim im kolegicama u kišom okupanom Londonu i tepihu prostrtom za National Television dodjelu kipića zvijezdama s TV ekrana, nije naime pošlo za rukom pridobiti modne kritičare.

Haljine od PVC materijala, golišave kreacije od čipke, duboki prorezi i pripiti krojevi ocijenjeni su vrlo lošima i neprimjerenima. Dame su podsjetile na stil Kim Kardashian, čije su koketiranje uvijek na granici s provokacijom i vulgarnošću, uspjele i nadmašiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju