Svaka modna sezona ima neke komade za kojima nastane prava pomama, a jedan takav superpopularni odjevni artikl u svojoj ponudi ima francuski brend Sezane. Riječ je o dva vrlo slična modela kardigana za koje postoji nevjerojatno dugačka lista čekanja.

Galerija Pulover francuskog brenda Sezane za koji postoji lista čekanja - 4 Pulover francuskog brenda Sezane za koji postoji lista čekanja - 6 Pulover francuskog brenda Sezane za koji postoji lista čekanja - 5 +10 Vestica francuskog brenda Sezane za koju postoji lista čekanja

Modeli kardigana Barry i Gaspard u ponudi francuskog brenda Sézane mogli su se kupiti još prošle sezone, no potražnja za njima bila je tolika da su ih odlučili vratiti u ponudu – i opet su se rasprodali!

U Sézane online trgovini neke boje još su dostupne uglavnom u veličinama 'small' i 'medium'



Mekani kardigani u čijem sastavu ima mohera dolaze u čak 19 boja te u veličinama od XS do XL. Oba modela kardigana s prednje strane imaju kopčanje na gumbiće, a njihova je posebnost i u tome što jednako dobro izgledaju kada se nose obrnuto, odnosno kada je strana s gumbićima na leđima. Model Barry ima male obojane gumbiće od emajla, dok se na modelu Gaspard nalaze istaknutiji sedefasti gumbići.

Pulover francuskog brenda Sezane za koji postoji lista čekanja - 2 Model kardigana Barry u blush boji rasprodan je u svim veličinama (Foto: www.sezane.com)

Ni pozamašna cijena od 95 eura (oko 713 kuna) nije bila prepreka da za ovim hit-vesticama nastane tolika pomama da postoji i lista čekanja na kojoj je dosad zapisano više od 30.000 nestrpljivih kupaca. U Sézane online trgovini neke boje još su dostupne uglavnom u veličinama small i medium, a jedna od najtraženijih boja svakako je blush (nježno ružičasta) koja je rasprodana.

Pulover francuskog brenda Sezane za koji postoji lista čekanja - 7 Cijena kardigana francuskog brenda Sezane je 95 eura (Foto: http://www.sezane.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju