Bolno i nadraženo grlo čest je problem koji pogađa sve, već od najmanje dobi bolno grlo je prateći simptom virusnih respiratornih infekcija

 

Od laganog grebanja pa do vrlo jakog osjećaja boli nadraženo grlo stvara neugodu, ometa normalno funkcioniranje, čini gutanje bolnim, a svaki obrok pravom mukom. Posebno kod djece to zna dovesti do odbijanja hrane i izbjegavanja konzumacije hrane i tekućine.

Nadraženo grlo predstavlja samo jedan od problema upale gornjeg dišnog sustava, često dolazi zajedno sa suhim i nadražajnim kašljem, a lijeka - ako je upala virusna - nema. No zato postoje prirodni preparati koji mogu pomoći.

Provjereni ekstrakt islandskog lišaja

Biljni ekstrakt islandskog lišaja je prirodni i provjereni izbor za pomoć kod blagih blagih upala sluznice ždrijela te kod nadraženog grla i promuklosti. Upravo zbog toga je jedan od najpoznatijih preparata u ljekarnama i svakako jedan od najprodavanijih u hladnijem dijelu godine! Siguran je za upotrebu kod male djece i odraslih, a oblaže sluznicu svojim aktivnim sastojcima.

PR PR

Islandski lišaj Plus s beta-glukanom

Islandski lišaj Plus tekući dodatak prehrani hrvatskog proizvođača Pharmoval može se naći na policama ljekarni i specijaliziranih prodavaonica. Proizvod je jedinstven na tržištu jer uz ekstrakt islandskog lišaja sadrži i poznati prirodni polisaharid beta-(1,3/1.6)-D-glukan te vitamin C za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Odlična kombinacija za suho i nadraženo grlo. Za sve, od navršenih godinu dana nadalje.

Osim u ljekarnama, proizvod možete naručiti i preko internet trgovine drogerija.hr s dostavom na kućnu adresu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju