Kao i mnoge druge žene, Catherine Middleton tijekom svoje dvije trudnoće nije bojala kosu i u nekoliko navrata u javnosti je pokazala sijede vlasi. To se nije nimalo svidjelo slavnom britanskom frizeru Nickyju Clarkeu

Catherine Middleton nije se zamarala bojom svoje kose tijekom trudnoće. Kao i mnoge druge žene, nije se željela izlagati kemikalijama koje se koriste prilikom bojanja, a njezina odluka nije se svidjela slavnom britanskom frizeru Nickyju Clarkeu koji je nekada uređivao kosu princeze Diane.

Mora se riješiti sijede kose, to nije dobar look za nju. Nažalost, takva je situacija kod svih žena, dok jako ne ostare ne smije ih se

Tradicionalni proces bojanja kose uključuje i upotrebu nimalo bezazlenih kemikalija, a oksidativne boje za kosu mogu biti opasne.

vidjeti sa sijedom kosom. Kod muškaraca je sve drugačije.

Mogu posijediti u 50-ima i još uvijek će ih smatrati privlačnima, srebrnim liscima, ali stvar nije ista za žene. Kate je ikona stila i sijedi pramenovi na njezinoj kosi bili bi katastrofalni. Zato joj savjetujem da ih prekrije. Mrzim sijedu kosu
, rekao je Clarke za Daily Mail.

Tradicionalni proces bojanja kose uključuje i upotrebu nimalo bezazlenih kemikalija, a oksidativne boje za kosu mogu biti opasne.

Iako su dosadašnja istraživanja pokazala da je količina kemikalija koja se tijekom bojanja apsorbira u organizam preko kože minimalna, stručnjaci smatraju da bi se trudnice trebale držati podalje od amonijaka i vodikovog peroksida, pogotovo u prva tri mjeseca trudnoće.

Umjesto kemijskih tretmana, preporučuju boje za kosu na prirodnoj bazi.Tako trudnice bez straha mogu koristiti kanu, sennu ili indigo prah.

 

#CatherineMiddleton zna da su traperice idealan izbor za igru na travi #royals

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju