Britanska autorica i ilustratorica Kate Pankhurst, rođakinja čuvene britanske sufražetkinje Emmeline Pankhurst, odlučila je napraviti slikovnicu o ženama koje su se usudile biti drugačije i tako oblikovale svijet u kojem živimo

Iza naziva "Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet" krije se slikovnica britanske autorice i ilustratorice Kate Pankhurst.

Ova je knjiga prepuna zadivljujućih žena koje su postigle nevjerojatne stvari slijedeći svoja srca, talente i snove. Nisu slušale one koji su im govorili da nešto ne mogu učiniti. Usudile su se biti drugačije.

Ova je knjiga prepuna zadivljujućih žena koje su postigle nevjerojatne stvari slijedeći svoja srca, talente i snove.

Neke od tih žena nisu mogle odoljeti, pa su se upustile u pustolovine. Poletite i vi nebom s istraživačicom Amelijom Earhart, borite se za ženska prava s Emmeline Pankhurst te pokrenite modnu revoluciju s Coco Chanel.

Prekrasne ilustracije i zanimljive činjenice savršena su inspiracija i uvod u predstavljanje samo nekoliko sjajnih žena koje su pomogle oblikovati svijet u kojem živimo. Budite odvažni, domišljati i uporni poput njih. Vjerujte u sebe i pripremite se za vlastitu pustolovinu.

Krenite na fantastično putovanje uz ove nevjerojatne žene: Jane Austen, Gertrude Ederle, Fridu Kahlo, Mary Anning, Marie Curie, Mary Seacole, Coco Chanel, Ameliju Earhart, Sacagaweu, Emmeline Pankhurst, agenticu Fifi, Rosu Parks i Anne Frank.
Slikovnica Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet Slikovnica "Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet" autorice Kate Pankhurst Foto: Sonja Kovač

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju