Slavna Britanka oduševila je sve prisutne na filmskom festivalu u Torontu efektnom haljinom od dva dijela koja je naglasila njeno raskošno majčinsko tijelo. Podsjetimo se, 38 stara glumica svoje treće dijete – sinčića Beara Blazea rodila je prosincu prošle godine


Kate Winslet
ovih dana jednostavno zrači. Majka troje djece prošetala je crvenim tepihom na filmskom festivalu u Torontu kako bi promovirala svoj novi film 'A Little Chaos' (Mali kaos).

Zapanjujuća crno-zelena haljina s metalnim odsjajem i decentnim dekolteom savršeno je prijanjala uz njeno oblo tijelo te padala do poda i tako sakrila glumičine cipele.

Britanska glumica zapanjujuću je karijeru izgradila tumačeći role odvažnih žena koje se ne boje iskoračiti iz zacrtanih stereotipa.

Modnu kombinaciju Kate Winslet je dopunila raskošnom dijamantnom narukvicom i visećim naušnicama, platinastim kovrčama raskuštrenim u obliku grive te jarkocrvenim ružem.

Britanska glumica zapanjujuću je karijeru izgradila tumačeći role odvažnih žena koje se ne boje iskoračiti iz zacrtanih stereotipa. U filmu 'A Little Chaos' vraća nas u doba francuskog cara Luja XIV., a utjelovljuje jednu od rijetkih hortikulturnih dizajnerica onoga doba, koja se sprema transformirati čarobne vrtove oko Versailla.

U našoj fotogaleriji pogledajte najupečatljivija izdanja na crvenom tepihu britanske glumačke dive.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju