U New Yorku se održala gala večera neprofitne humanitarne organizacije FilmAid pod nazivom "Power Of Film".

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u haljini brenda Philosophy di Lorenzo Serafini Čizme brenda Khaite, 1800 dolara +1 Čizme imaju takozvan kvadratni vrh

Ova gala večera na kojoj se skupljaju novčana sredstva za razne humanitarne inicijative organizacije održava se već 20 godina, a među gostima na jubilarnoj dvadesetoj našla se i Katie Holmes.

Katie Holmes u haljini brenda Philosophy di Lorenzo Serafini Katie Holmes u haljini brenda Philosophy di Lorenzo Serafini (Foto: Profimedia)

Lijepa glumica na događanje je došla u srebrnoj haljini brenda Philosophy di Lorenzo Serafini. Vrlo jednostavnu haljina dugačkih rukava s "rasparanim" prorezom kombinirala je s pomalo neobičnim modelom cipela.

Katie Holmes Katie u čizmama brenda Khaite (Foto: Profimedia)

Naime, nosila je visoke čizme brenda Khaite. Većina dama uz ovakvu bi haljinu odabrala neku štiklu, ali Katie se odlučila za čizme sa zebrinim uzorkom koje se prodaju po cijeni od 1800 dolara.

Čizme imaju takozvan kvadratni vrh Čizme imaju takozvan kvadratni vrh (Foto: Farfetch)

U pitanju je model s nižom potpeticom i takozvanim kvadratnim vrhom. Na prvi pogled mnogima mogu izgledati kao klasične špičoke jer su vrlo izdužene na predjelu prstiju, ali drugi pogled otkriva da se zapravo ne radi o tradicionalnom špicu.

Biste li nosili obuću s ovakvim vrhom?

glasova:

Upravo je to ono što se nije svidjelo pojedinim komentatorima na društvenim mrežama. Ja stvarno volim špičasti vrh iako znam da ga većina mrzi, ali čak ni ja ne bih nosila ove čizme. Baš su mi ružne, napisala je jedna korisnica Instagrama. S njezinim mišljenjem mnogi su se složili, uz dodatnu konstataciju da čizme nisu bile dobar odabir uz takvu haljinu.

Čizme brenda Khaite, 1800 dolara Čizme brenda Khaite, 1800 dolara (Foto: Farfetch)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju