Američka glumica pojavila se na svečanom ručku za magazine WWD i Variety u Culver Cityju u Kaliforniji koji su bili posvećeni inovatorima u svijetu mode, stila i ljepote. Lijepa Katie pokazala je kako biti šik zavijena u crno od glave do pete


Katie Holmes
pojavila se na gala ručku Stylemakers u kalifornijskom studiju Smashbox, na kojom su se davala priznanja važnim osobama iz svijeta mode i ljepote. U društvu svog omiljenog dizajnera i prijatelja Zaca Posena plijenila je pažnju u jednostavnoj, ali efektnoj modnoj kombinaciji.

Blagdanskim modnim kombinacijama u prosincu dominirat će raskošne tkanine od svile i satena, ali i topao baršun.

Crnu svilenu bluzu dugih rukava sparila je s predimenzioniranom suknjom geometrijskog uzorka i klasičnim štiklama u istoj boji dokazujući da samo jedan modni komad može podignuti cijelu kombinaciju.

Dobra bluza odlična je saveznica svake žene jer se može kombinirati na različite načine. Uz traperice se transformira u udoban izbor za obavljanje svakodnevnih sitnica ili poslovne sastanke.

Ako je nosite uz hlače klasičnog kroja ili efektnu suknju, dobit ćete šik večernju kombinaciju idealnu za blagdanske koktele i tulume.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju