Među brojnim slavnim imenima koja su se okupila na ručku u organizaciji njujorškog Filmskog instituta Tribeca bila je i američka glumica Katie Holmes.

Galerija Katie Holmes Katie uoči ručka u organizaciji Filmskog instituta Tribeca Katie Holmes u gležnjačama brenda Gianvito Rossi +1 Gianvito Rossi, 875 dolara (5613 kuna)

Tamo se družila s ženama iz filmske industrije koje su došle podržati inicijativu "Through Her Lens: The Tribeca Chanel Women's Filmmaker Program". Ovaj program pokrenut je s idejom pružanja potpore neafirmiranim scenaristicama i redateljicama. U filmskoj i TV industriji i dalje dominiraju muškarci pa inicijative ovog tipa otvaraju vrata talentiranim autoricama koje bez pomoći vjerojatno ne bi dobile priliku realizirati svoje ideje.

S obzirom na neformalnu prirodu ovog druženja, stajling sudionica bio je jednako opušten. Katie je za ručak odjenula sive traperice u kombinaciji s bež sakoom, a na nogama je imala gležnjače u crnoj boji.

Katie Holmes u gležnjačama brenda Gianvito Rossi Katie Holmes u gležnjačama brenda Gianvito Rossi (Foto: Profimedia)

Odabrala je model brenda Gianvito Rossi s prorezom na prednjoj strani koji se u žargonu naziva "dekolteom" zato što vizualno podsjeća na odjevne komade s dubokim prorezom. Za razliku od klasično rezanih gležnjača koje mogu skratiti figuru, ove vizualno produžuju noge.

Model koji nosi Katie prodaje se po cijeni od 875 dolara (5613 kuna), ali zato se na tržištu mogu naći znatno povoljniji slični modeli, poput onog komercijalnog modnog brenda Mango koji košta 449 kuna.

Mango, 449 kn Mango, 449 kn (Foto: Mango)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju