Katie Holmes bila je gošća na reviji američke dizajnerice Ulle Johnson na Njujorškom tjednu mode. Bila je to prilika za pokazati još jedno dobro modno izdanje, a Katie je izgledala fantastično u haljini zanimljivog kroja s potpisom Ulle Johnson.

Galerija Katie Holmes u haljini američke dizajnerice Ulle Johnson - 4 Katie Holmes u haljini američke dizajnerice Ulle Johnson - 3 Katie Holmes u haljini američke dizajnerice Ulle Johnson - 5 +3 Uz smeđu haljinu dizajnerice Ulle Johnson, Katie Holmes nosi visoke crne čizme

Za reviju dizajnerice s Manhattana na Njujorškom tjednu mode Katie Holmes, inače ljubiteljica vrlo opuštenih odjevnih izdanja u privatno vrijeme, sredila se od glave od pete, a haljina koju je odabrala ako stvorena je za nju, i krojem i bojom.

Katie je izgledala odlično u midi haljini zemljanih tonova od kojih prevladava smeđa, šarenog uzorka i asimetričnog kroja. Gornji dio kreacije s potpisom Ulle Johnson usko prianja uz tijelo te ima efektnu dolčevita kragnu, a zanimljiv je i različiti dezen na dugim rukavima i predjelu torza. Ukrasni detalj u obliku trake svezane u mašnu na lijevom ramenu ovom modelu daje dodatnu dozu šarma.

Katie Holmes u haljini američke dizajnerice Ulle Johnson - 2 Katie Holmes na modnoj reviji dizajnerice Ulle Johnson na Njujorškom tjednu mode (Foto: Profimedia)

Linija tijela dodatno je naglašena pojasom u etno stilu na predjelu struka, koji gornji dio haljine dijeli od donjeg, koji pak priča svoju priču. Lepršav je i ukrašen volanima te ima prorez vidljiv pri hodanju, a ukrašen je sitnim cvjetnim uzorkom. Haljinu koja je sjajan izbor za jesenske modne kombinacije glumica je sparila s visokim crnim kožnatim čizmama koje sežu do koljena. Čizme širih sara imaju četvrtasti vrh i umjereno visoku potpeticu.

Hmmm, uz tenisice? Katie Holmes u prevelikom kombinezonu udobnom poput maksi haljine Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 3 Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 5 Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 1 +2 Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 2

Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 5 Katie Holmes: Ljetna haljina koja jednako dobro izgleda na crvenom tepihu i na plaži

Katie je stajling upotpunila sa srebrnim narukvicama, a istaknuo se i make-up u zemljanim tonovima, kako bi komplementirao haljini, koji je glumičino lice dodatno proljepšao i dao mu svježinu.

Katie Holmes u haljini američke dizajnerice Ulle Johnson - 5 Katie Holmes na modnoj reviji dizajnerice Ulle Johnson na Njujorškom tjednu mode (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju