Njujorški tjedan mode ovih dana okuplja brojne modne kuće i dizajnere. Tako je i poznati američki brend Alice + Olivia predstavio svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2019. godine.

Galerija Katie Holmes Katie Holmes u bijeloj haljini midi kroja Katie Holmes +0 Katie ne prezentaciji nove kolekcije

Brend je 2002. godine osnovala Stacey Bendet koja se i danas nalazi na poziciji kreativne direktorice. Mnoge slavne dame ljubiteljice su njezinih odjevnih komada, a među njima je i Katie Holmes.

Američka glumica stigla je na prezentaciju kolekcije održanu u njujorškom fotostudiju Pier59 odjevena upravo u haljinu s potpisom Alice + Olivia.

Katie Holmes u bijeloj haljini midi kroja Katie Holmes u bijeloj haljini midi kroja (Foto: Profimedia)

Jednostavna uska haljina midi haljina s "ovratnikom" u bijeloj boji sjajno je pristajala visokoj glumici kao stvorenoj za ovakve krojeve.

I dok poznate dame za kratke izlaske i malo poziranja pred fotografima bez problema biraju haljine u bijeloj boji, ostatak žena najčešće ih izbjegava jer nisu praktične. Naime, lako se prljaju i u njima uvijek moramo paziti kamo ćemo sjesti pa je puno lakše ići linijom manjeg otpora i odabrati model u nekoj manje zahtjevnoj boji u kojoj ćemo izgledati besprijekorno.

Pogledajte koji odjevni komad brenda Alice + Olivia u svom ormaru ima Severina.

Katie ne prezentaciji nove kolekcije Katie ne prezentaciji nove kolekcije (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju